Qurios-kerst2019_154

Kerst op Ameland

Niets zo fijn als samen met je geliefden de feestdagen vieren. Bij Qurios begrijpen wij dat. Beleef de kerstdagen aan het strand van Ameland en geniet volledig ontzorgd van een heerlijk kerstdiner in onze brasserie.

We serveren een uitgebreid 4- of 6- gangen diner, bereidt door onze chef-kok. Feestelijke gerechten aangevuld met heerlijke side-dishes.

4 gangen kerstmenu €39,50 p.p.

Proeverij van Amelander ingrediënten verwerkt in heerlijke gerechtjes
 
Starter 1
  • Carpaccio van Hereford koeien, Amelander kaas, chips van Amelander worst, sla en ei 
of
  • Carpaccio van eendenborst met rode bieten, gemengde sla, honing-mosterddressing 
of
  • Carpaccio van courgette, tofu, pijnboompitten, pesto en notensla 
 
Starter 2
  • Amelander mosterdsoep met uitgebakken spekjes
of
  • Gevogelte bouillon met parelhoen, bosui en wilde paddenstoelen
of
  • Paddenstoelen bouillon met shiitakes
 
Hoofdgerecht
  • Gevuld lamsvlees met frisse muntsaus 
of
  • Hertenbiefstuk met rode portsaus, vergeten groenten
of
  • Risotto met aardpeer, hazelnoot en Gruyère
 
of
  • Runder tournedos met saus van bospaddenstoelen en jus de veau
 
Dessert
  • Parfait met Nobel (stilstaand bereid ijs)
of
  • Grand dessert, ijs, fruit, chocolade en buche de Noël 

6 gangen kerstmenu €49,50 p.p.

Proeverij van Amelander ingrediënten verwerkt in heerlijke gerechtjes
 
Starter 1
  • Carpaccio van Hereford koeien, Amelander kaas, chips van Amelander worst, sla en ei 
of
  • Carpaccio van eendenborst met rode bieten, gemengde sla, honing-mosterddressing 
of
  • Carpaccio van courgette, tofu, pijnboompitten, pesto en notensla 
     
Starter 2 
  • Amelander garnalencocktail, zeekraal, sla en huisgemaakte ketchup
of
  • Pasteitje met wildragout, peterselie, wild poulet, pruimen en bospaddenstoelen
of
  • Taartje van bladerdeeg met ei en truffel
     
Starter 3
  • Amelander mosterdsoep met uitgebakken spekjes
of
  • Gevogelte bouillon met parelhoen, bosui en wilde paddenstoelen
of
  • Paddenstoelen bouillon met shiitakes
 
Hoofdgerecht 1 
  • Gevuld lamsvlees met frisse muntsaus 
of
  • Hertenbiefstuk met rode portsaus, vergeten groenten
of
  • Risotto met aardpeer, hazelnoot en Gruyère
of
  • Runder tournedos met saus van bospaddenstoelen en jus de veau
     
Hoofdgerecht 2
  • Tagliatelle Verdi met gegrilde meerval en courgette-pesto
of
  • Wild goulash van hert en zwijn, champignon, zilveruitjes, cranberries, paprika en spek
of
  • Gevulde portabello, courgette, rode ui, tomaat, port salut en beukenzwam paddenstoelen
     
Dessert
  • Parfait met Nobel (stilstaand bereid ijs)
of
  • Grand dessert, ijs, fruit, chocolade en buche de Noël 
Qurios-kerst2019_044

Kids kerstmenu €19,50 p.p.

Voorgerecht 
Tomatensoep
 
Hoofdgerecht
  • Kip-spiesje met satésaus
of
  • Broodje hamburger met frites
Nagerecht
Ijs met verrassing

Reserveren

Datum