Genieten van je paasontbijt met uitzicht op de vuurtoren, terwijl de kinderen op zoek zijn naar eieren met de paashaas. 

Tijdens een luxe weekendje weg tijdens de paasvakantie in je favoriete vakantiehuisje dicht bij het strand, kan je van alles genieten wat Qurios Ameland te bieden heeft. Met uitzicht op de vuurtoren kun je lekker een lang weekendje op de bank zorgeloos boeken uitlezen. Terwijl je onder een dekentje zit, zijn de kinderen alweer op pad. Zullen ze de paaseieren al hebben gevonden die verstopt zijn door de Qurios Club?  

Zodra de kinderen in de middag weer terugkomen van hun avonturen is het tijd voor pannenkoeken. Gelukkig zijn er vele lekkere restaurants beschikbaar in de omgeving, zoals onze eigen Brasserie! Hierna kun je even lekker uitwaaien op het strand, de dorpjes bezoeken of met een (elektrische) fiets het eiland over gaan. Fietsen kun je zelf meenemen of huren op het park. Bekijk hier meer informatie over fietsen op Ameland en de tarieven voor de fietsverhuur.

Qurios Ameland

Wisten jullie dat de 3,600 inwoners van Ameland verspreid zijn over maar vier dorpen? Onze luxe accommodaties zitten bij Hollum! 

Op vakantiepark Qurios Ameland vind je verschillende type cottages. Deze luxe accommodaties zijn trendy ingericht en van alle gemakken voorzien! Het park heeft een eigen Brasserie, take-away en een minishop. Met de boot is Ameland leuk en gemakkelijk te bereiken, waarvandaan het nog maar 10 km is tot het park.

Bij Qurios geniet je van jouw paasweekend met comfort. Voor zowel families met een baby, jonge kinderen of geen kinderen is er genoeg te doen. Onze scherp-geprijsde paasvakantie arrangementen lopen van 10 tot 13 april. Al vanaf 43 euro p.p. per nacht genieten jullie van een onbezorgd weekendje weg. En, de hond mag natuurlijk ook gezellig mee!