Relax & Retreat Yourself

Volle agenda’s, altijd tijd te kort en weinig ruimte voor ontspanning.. Herken jij dit en ben jij ook zo toe aan een weekend me-time? Even helemaal niets moeten, alle tijd voor jezelf om op te laden, te ontspannen en als herboren weer naar huis te keren..

Relax & Retreat Yourself

NOG MAAR 1 DATUM BESCHIKBAAR!

Je kunt kiezen uit de volgende data:

  • 18 januari t/m 20 januari 2019 VOL
  • 1 februari t/m 3 februari 2019

Klinkt goed toch? Qurios Holiday Retreats en Lifestyle coach Amber Hanning hebben de krachten gebundeld en organiseren samen een Relax en Retreat Yourself Weekend. Een weekend aan zee vol ontspanning, gezond eten, bewustwording, yogalessen, inspirerende workshops en natuurlijk veel plezier. Naast het programma is er voldoende ruimte om naar eigen wens je tijd in te vullen. Neem deel aan dit weekend en ga zondag volledig ontspannen en opgeladen naar huis. Mét tools en handvatten die je mee kunt nemen in je dagelijks leven voor meer rust.

Lifestyle coach Amber

Lifestyle coach Amber Hanning heeft ruime ervaring op het gebied van Body & Mind met coaching, workshops en het organiseren van evenementen om mensen te helpen het maximale uit zichzelf, hun gezondheid én het leven te halen. Zij zal het gehele weekend aanwezig zijn en de deelnemers persoonlijk begeleiden.

Het park Qurios Bloemendaal aan Zee

Het park Qurios Bloemendaal ligt verscholen in een duinpan op 100 meter afstand van het strand en is de perfecte basis om helemaal tot jezelf te komen. Buiten het programma om kun je er voor kiezen lekker te ontspannen in je eigen luxe huisje, een bezoek te brengen aan een in de buurt gelegen sauna, een massage te boeken of er op uit te gaan om het strand en prachtige duingebied te ontdekken. Je hoeft nergens aan te denken, zelfs alle maaltijden worden met liefde voor je verzorgd!

Het volledige programma kun je hier bekijken.

Prijzen

€ 315 p.p. (op basis van een 4-pers. bezetting)        

€ 345 p.p. (op basis van een 3-pers. bezetting)

€395 p.p. (op basis van een 2-pers. bezetting)         

€445 p.p. (op basis van een 1-pers. bezetting)         

  •  De accommodatie heeft 2 slaapkamers met per slaapkamer 2 éénpersoonsbedden
  • Alle prijzen zijn inclusief ontbijt, lunch, diner en consumpties tijdens de workshops
  • Overige consumpties zijn voor eigen rekening
  • De kosten voor een massage zijn niet bij de prijs inbegrepen