Sûn Ameland Festival

20, 21 en 22 september 2018

Scroll verder

Van 20 t/m 22 september 2018 vindt de allereerste editie plaats van het Sûn Ameland festival. Een uniek 3-daags evenement waarbij het eiland volledig in het teken van Health & Wellness staat.


Sûn is het Friese woord voor gezond en Ameland is van oudsher de plek voor rust, ruimte en natuur. De perfecte combinatie om tot jezelf te komen, op te laden en te leren. Qurios biedt bezoekers van dit festival de perfecte accommodatie om in complete rust en comfort op het eiland te verblijven. Bovendien zal voor al onze gasten tijdens het Sûn Ameland festival een speciaal Qurios Sûn Welkomstpakket klaarliggen!

Meer info & Tickets

Beweging

Beweging is een belangrijk thema tijdens Sûn. Wandelingen door de prachtige natuur op Ameland en yoga sessies op het strand zorgen er o.a. voor dat je weer helemaal bewust bent van je lichaam.

Voeding

Voeding is de basis voor lichaam en geest en kan natuurlijk niet ontbreken op het Sûn Ameland festival. Tijdens het festival vinden er diverse lezingen en workshops plaats met deskundig en professioneel advies op het gebied van voeding en dieet. Ook nemen diverse restaurants op Ameland deel aan het festival, hier kun je helemaal in stijl van het Sûn Ameland festival genieten van een heerlijke én gezonde maaltijd! Daarnaast zijn er diverse voedingsworkshops, van sushi tot gezonde bonbons.

Mentaal Welbevinden

Natuurlijk mag ook de geestelijke gezondheid niet ontbreken tijdens het Sûn Ameland festival. Er zullen diverse interactieve presentaties plaats vinden, helemaal gericht op geluk. Hier vind je inspiratie door filosofen, meditatie en retreats door professionals.

bijzondere accommodaties aan de kust