Zomer 2020

Vier jouw zomervakantie 2020 bij Qurios! Ben jij op zoek naar een heerlijke zomervakantie aan de Nederlandse kust en wil jij nu al zeker zijn van een mooie plekje? Dan ben je bij Qurios aan het juiste adres. 

Uitwaaien op het strand en daarna tegen elkaar aankruipen terwijl je van de zonsondergang geniet. Samen lekker eten van de barbecue en de mooiste gesprekken voeren onder de heldere sterrenhemel. De Qurios vakantieparken bevinden zich allemaal aan de Nederlandse kust, midden in de prachtige duinen. Tijdens jouw zomervakantie aan zee in Nederland geniet je bij ons van al het moois dat het leven te bieden heeft.

De locaties van Qurios bevinden zich allemaal aan de kust. Beleef je meest comfortabele strandvakantie dit jaar op Ameland, in Egmond aan Zee, Bloemendaal aan Zee, Zandvoort of direct aan het Grevelingenmeer!

Ameland Algemeen - Strand 4

Zomer 2020 bij Qurios Ameland

Geniet van een heerlijke zomer tijdens jouw zomervakantie bij Qurios Ameland. Zon, strand en gezelligheid: je vindt het allemaal bij Qurios Ameland. Dat belooft een onvergetelijke vakantie aan de Nederlandse kust.

Vakantiepark Ameland
Algemene Foto's Bloemendaal

Zomer 2020 bij Qurios Bloemendaal aan Zee

Op slechts 100 meter van het strand ligt Qurios Bloemendaal aan Zee. Een heerlijke plek om jouw zomer 2020 te vieren. Boek nu jouw zomervakantie aan de Nederlandse kust bij Qurios Bloemendaal aan Zee.

Vakantiepark Bloemendaal aan Zee
R1530620

Zomer 2020 bij Qurios Zandvoort

Op zoek naar een perfecte zomervakantie aan de Nederlandse kust? Bekijk dan nu alle zomer 2020 vakanties bij Qurios Zandvoort. En dat op loopafstand van het strand!

Vakantiepark Zandvoort
Eco Cottage - Terras

Zomer 2020 bij Qurios ECO Grevelingenstrand

Op een unieke locatie direct gelegen aan het Grevelingenmeer ligt ons nieuwste park Qurios ECO Grevelingenstrand. Boek nu voor een onvergetelijke zomer 2020.

Vakantiepark ECO Grevelingenstrand
Algemene foto's Egmond aan Zee

Zomer 2020 bij Qurios Egmond aan Zee

Voor een heerlijk onbezorgde zomervakantie kun je terecht bij Qurios Egmond aan Zee. Een gezellig kleinschalig park met 16 lodgetenten, voorzien van alles wat je nodig hebt voor een relaxed verblijf.

Vakantiepark Egmond aan Zee

Veelgestelde vragen

Is mijn hond toegestaan op het park?

Je hond is welkom bij Qurios! Op alle parken (Qurios Bloemendaal, Qurios Egmond, Qurios Ameland, Qurios Grevelingenstrand en Qurios Zandvoort) hebben wij speciale huisdiervriendelijke accommodaties. Per accommodatie mag er uitsluitend één hond mee. Je betaalt €5,00 per nacht voor de hond. Het is niet toegestaan je huisdier vrij over het park te laten lopen, honden moeten aangelijnd zijn. Tevens mag de hond niet alleen in de accommodatie blijven. Het meebrengen van jouw hond is alleen toegestaan mits vooraf doorgegeven. Andere huisdieren zijn niet toegestaan. Voor meer informatie, klik hier!

Kan ik parkeren bij de accommodatie?

Qurios Bloemendaal, Qurios Egmond, Qurios Ameland, Qurios Grevelingenstrand en Qurios Zandvoort zijn autovrije parken. Je kunt de auto voor in- en uitladen het park op rijden. Tijdens je verblijf parkeer je de auto op ons parkeerterrein, dit is uiteraard kosteloos. Per accommodatie is er één parkeerplaats. Kom je met meerdere auto's dan kan je bij het inchecken navragen of er nog een extra plek beschikbaar is. Mocht er geen extra parkeerplek zijn dan kan je op een gemeentelijke parkeerplaats parkeren. Verder hebben wij laadpalen voor elektrische auto's op Ameland, Zandvoort en Bloemendaal.

Is er momenteel animatie aanwezig op de parken?

Alle parken van Qurios hebben activiteiten of een animatieprogramma. Dit is op het moment een aangepast zomerprogramma waarbij de kinderen leuke gadgets, sport- en spelmaterialen kunnen lenen, ookwel Qurios Gear genoemd, spannende opdrachten kunnen doen uit de  QuriosTV.

De Qurios Club Uitleen op Qurios Ameland, Bloemendaal aan Zee en Zandvoort is elke week geopend op de volgende dagen:
Maandag t/m zondag
Van 10:00 tot 12:00 - van 14:00 tot 16:00 - van 19:00 tot 21:00.

De Qurios Club Uitleen op Qurios Egmond aan Zee en ECO Grevelingenstrand is elke week geopend op de volgende dagen:
Maandag t/m zondag 
Van 08:00 tot 11:00 - van 16:00 tot 19:00.

Verblijf jij op Qurios ECO Grevelingenstrand? Huur dan bij de receptie een eigen sup of kano en ga vanaf je huisje zo het water op!