Strandvakantie Nederland

Wist je dat Nederland maar liefst 523 kilometer aan kust heeft? Ideaal voor een strandvakantie in eigen land. Qurios heeft parken langs te mooiste stranden van Nederland. In de zomer geniet je van de zon en zee, en in de winter waai je uit met de hele familie. Nieuwsgierig geworden naar wat je bij je strandvakantie in Nederland kan beleven? Wij helpen je graag verder bij het vinden van de perfecte vakantie!

 

Ameland Algemeen - Strand 8

Strandvakantie op het Waddeneiland

De Waddeneilanden bieden de perfecte combinatie van avontuur en strand. Vanuit je cottage in Qurios Ameland ben je al na 950 meter op het strand. Nieuwsgierig naar wat er voor jou te beleven is op het strand van Ameland? Kijk dan snel verder. 

Meer over een vakantie op de Waddeneilanden
Algemene Foto's Bloemendaal

Strandvakantie Noord-Holland

Qurios heeft maar liefst drie parken aan de kust van Noord-Holland, waarbij er altijd maar één weg tussen het park en het strand zit. Ervaar de hippe strandtenten aan de kust van Qurios Bloemendaal, het levendige stadje Zandvoort bij Qurios Zandvoort en de brede zandstranden bij Qurios Callantsoog. 

Meer over een vakantie aan de Nederlandse kust
ECO Grevelingenstrand - Fotoshoot 8

Strandvakantie Zeeland

Voor een diverse strandvakantie ben je bij het Grevelingenmeer op de goede plek. Het Grevelingenmeer is veelzijdig en biedt daarom voor ieders wat wil: of je nu lekker wilt komen ontspannen, of er juist graag op uit trekt. Je bent bij Qurios Eco Grevelingenstrand op de goede plek voor een afwisselende wandeling, sportief te Suppen of te kanoën, en wie weet spotten jullie zelfs een zeehond vanuit jullie huisje!

Vakantie in een Tiny House