Tiny House vakantie

Tiny house vakantie

Altijd al willen weten hoe het is om op vakantie te gaan in een tiny house? Dat kan bij Qurios! Ons vakantiepark Qurios ECO Grevelingenstrand beschikt over 30 tiny houses, allemaal direct gelegen aan het mooie Grevelingenmeer in Nederland. De tiny houses zijn volwaardig vrijstaande huisjes van 30 m2 en met als doel de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Hierdoor zijn de tiny houses bij Qurios helemaal zelfvoorzienend. Nieuwsgierig geworden? Wij hopen je snel op het park te ontmoeten!

Bij Qurios heb je de mogelijkheid om je vakantie in een tiny house in Nederland te vieren! Ondanks de beperkte ruimte zal het je aan comfort niet ontbreken. De tiny houses zijn slim ingericht en geschikt voor in totaal 4 personen, waarvan twee op de gezellige slaapvide kunnen slapen en twee in de slaapkamer op de begane grond. Verder beschikt de tiny house over een woonruimte met keuken en een heerlijk terras met vrij uitzicht over het water. Hier bestaat zelfs de kans om zeehonden te spotten?

Een tiny house vakantie in Nederland is de perfecte mogelijkheid om te onthaasten. Tegelijkertijd kun je volop genieten van de stilte en natuur om je heen, en dat ook nog eens op een duurzame manier. De tiny houses zijn namelijk ontworpen volgens een autarkisch, biobased en circulair concept.

Wat is er te doen tijdens je tiny house vakantie

Het park is gelegen in een divers natuurgebied. Tijdens je tiny house vakantie kun je lange wandelingen door het bosgebied of op het nabijgelegen Noordzeestrand maken. Hier vindt je ook strandpaviljoens en mogelijkheden om te kiten, of surfen. Het Grevelingenmeer staat bekend om zijn bijzonder schoon en helder water, waar je bij mooi weer heerlijk kunt zwemmen of snorkelen.

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk ons vakantiepark in Zeeland en boek snel je tiny house vakantie in Nederland. Wij kijken ernaar naar uit om je binnenkort bij ons te mogen verwelkomen!

Powered by Maxxton