Fietsen op Ameland

Fietsen op Ameland

Wat is er nou fijner dan lekker uitwaaien op de fiets? De prachtige natuur van Ameland leent zich daar bij uitstek voor. Langs de gehele kustlijn zijn uitgebreide fietspaden aangelegd waardoor je veilig het eiland per fiets kunt verkennen. Kom helemaal tot rust terwijl je langs uitgestrekte stranden en oude dorpjes fietst… De Waddeneilanden op z’n mooist!

Vanaf de fiets ontdek je het gemakkelijkst alle mooie plekjes van Ameland, niet alle wegen zijn namelijk toegankelijk voor de auto. Ameland heeft bos, duinen, dijken en authentieke dorpjes, genoeg te zien op de fiets dus. Vlakbij ons park ligt de beroemde vuurtoren, deze mag zeker niet op je fietstocht ontbreken. Ook met kinderen is een fiets huren aan te raden op Ameland, zo fiets je vanaf ons park zo naar het Maritiem Centrum Abraham Fock of recreatiegebied De Vleijen. 

Fietsverhuur

Een fiets huren op Ameland kan heel gemakkelijk maar je eigen fiets meenemen kan natuurlijk ook! Bijna alle huisjes op ons park op Ameland zijn voorzien van een schuurtje, zo kun je je fiets veilig opbergen. Een elektrische fiets huren of meenemen is een echte aanrader op Ameland, vanwege de lengte van het eiland (28km) is een elektrische fiets net iets makkelijker dan een gewone fiets als je het hele eiland wilt verkennen. Bij de receptie kun je een plattegrond opvragen met alle oplaadpunten voor je elektrische fiets. 

Powered by Maxxton