Vakantiehuis Waddeneilanden

Ervaar het eilandgevoel op de Nederlandse bodem

Vakantiehuis Waddeneilanden

Genieten van een rustgevende vakantie in eigen land op de prachtige Waddeneilanden. Elk eiland heeft unieke eigenschappen, maar de kilometers aan fietspaden, mooie natuurgebieden en brede goudgele stranden zijn op alle Waddeneilanden te vinden. Zo ook bij Qurios Ameland.

Ameland is erg divers met prachtige natuurgebieden. De uitgestrekte duinen, het bos en strand maken dit Waddeneilandeiland uniek. Gezellig met je familie uitwaaien op het strand, een wandeling in de duinen met de hond of een uitdagende activiteit zoals Wadlopen, golfen of paardrijden, om daarna volledig tot rust te komen in jouw luxe vakantiehuisjes voor het complete vakantiegevoel.

Op vakantie naar de Waddeneilanden

Je vakantie begint met de boot van Holwerd naar Nes. Wanneer je op het eiland stapt merk je meteen wat de vakantie op het Waddeneiland zo uniek maakt; de frisse wind, zeelucht en indrukwekkende eb en vloed getijen. Op ontdekking op de Friese kust langst traditionele visserijen en schattige zeehonden gelegen aan een zee die al vele avonturen gekend heeft. Ook maken de zeer gastvrije bewoners het verblijf nog bijzonderder. Op Ameland is geen dag hetzelfde en kunnen er altijd nieuwe ervaring opgedaan worden.

In de omgeving van Qurios Ameland is zeer veel te beleven. ’s Ochtends wakker worden met je voetjes in het strand, om na een goed ontbijtje een tocht naar de vuurtoren of het dorpje Hollum te ondernemen. 

Tip: Wist je dat je bij Hollum de vuurtoren kan beklimmen voor uitzicht over de Wadden- en Noordzee. Meer tips over de omgeving van Ameland vind je hier.

Hond mee naar de Waddeneilanden

Een vakantie aan het strand is natuurlijk niet complete zonder jouw trouwe viervoeter. Bij Qurios Ameland is je hond dan ook van harte welkom in onze huisdiervriendelijke huisjes. Per accommodatie is het mogelijk om maximaal één hond mee te nemen. 

Vakantiehuis Ameland

Ervaar de diversiteit van de Waddeneilanden bij Qurios Ameland. Op het vakantiepark zijn 123 trendy en luxe ingerichte Sea Lodges te vinden. Deze beschikken over een open keuken met Nespresso koffiemachine, een luxe eethoek, boxspring bedden en buiten staat een comfortabele loungeset met overkapping voor je klaar. Bekijk het aanbod hieronder en vind je favoriete vakantiehuisje op Ameland.

Powered by Maxxton