Winter op Ameland

Winter op Ameland

De afwisseling van lekker actief buiten zijn en de warmte en gezelligheid die je in onze lodges ervaart op ons vakantiepark Ameland: Dat is hoe je de winterse maanden beleeft als je er voor kiest om Ameland te bezoeken in dit jaargetijde op ons park.

Ameland heeft maar liefst 27 kilometer aaneengesloten strand; kom maar door met die winterse strandwandelingen! Het kan zomaar zijn dat je bijna de enige bent op het strand, een onwerkelijk, haast sprookjesachtige ervaring! Genoeg strandwandelingen gemaakt? Plan dan workshop voor de afwisseling. Een cursus waarbij jij je eigen mosterd maakt is een aanrader. In Hollum leer je bij een ambachtelijk mosterdmaker je eigen, pure mosterd te maken. Yum; open Haard, een goed glas wijn, een oud kaasje met jouw zelfgemaakte mosterd en goed gezelschap! Over lekkernijen gesproken: sla het Nobeltje (een van de bekendste wadden likeuren) zeker niet over.

Zeehonden mag je natuurlijk ook niet missen tijdens een winters bezoek op Ameland. Wist je dat grijze zeehonden tijdens de wintermaanden hun jongen krijgen? Een mooie reden om een zeehondentocht te boeken!

Cosy Christmas 2019

Al eeuwenlang zoeken mensen elkaar op tijdens de koude donkere winterdagen. Als de temperatuur daalt stoken we het vuur flink op en verzamelen we ons er omheen. Wij mensen zijn nu eenmaal gezelligheidsdieren.

In de lente en in de zomer speelt zich dit veelal buiten af in de natuur, op het strand en op het terras van ons mooie Ameland. In de winter zitten we samen gezellig binnen; wijntje, kaasje, openhaard. En dat het liefst met familie of vrienden en daar lenen onze lodges zich uitstekend voor!

Want hoeveel uren we ook werken of bezig zijn, uiteindelijk zoeken we elkaar steeds weer op. Niets is zo fijn om met je vrienden en familie bij elkaar zijn. We genieten allemaal van een mooi verhaal tijdens een goede maaltijd. Samenzijn en van elkaar genieten, daar gaat het om: share the simple things in life.

Bij Qurios weten we dat de kerstdagen vaak vol en druk zijn; er moet van alles geregeld worden om de mensen die je lief zijn om je heen te krijgen. Daarnaast wil je ook nog een fantastisch diner op tafel toveren. En dat terwijl je het liefst deze tijd aan mensen om je heen wilt besteden. Om te zorgen dat je dáár tijdens je verblijf niet over na hoeft te denken hebben we tijdens de kerstdagen heerlijke kerstdiners. In de Brasserie van Qurios Ameland staat er onder andere wild op de kaart.

Zien we jouw in de winter bij Qurios Ameland?

Bekijk ons vakantiepark en boek nu jouw accommodatie. We hopen je snel te ontmoeten!

Powered by Maxxton