Last minute Bloemendaal aan Zee

Last minute Bloemendaal aan Zee

Op zoek naar een heerlijke last minute vakantiebestemming in Nederland? Qurios Bloemendaal aan Zee heeft verschillende cottages voor dé perfecte last minute vakantie. Op 100 meter van het strand en rustig gelegen in een duinpan bevindt zich park Qurios Bloemendaal aan Zee. Voor je welverdiende vakantie hoef je niet ver te reizen, je hebt het allemaal in eigen land!

Vanuit Amsterdam ben je binnen 30 minuten in Bloemendaal aan zee. De ideale afstand voor een last minute vakantie. Niet ver van de stad, maar alsnog omgeven van prachtige duinen, strand en bos. De 113 luxe cottages zijn met alles voorzien wat je voor een last minute vakantie nodig hebt. Vooral het interieur van de luxe cottages maakt jouw verblijf onvergetelijk. In de volledig uitgeruste keuken wordt iedereen ineens een 5 sterren kok. Misschien heb je ook wel zin om te barbecueën? Je mag je eigen (kleine) barbecue gewoon meenemen. Is het niet heerlijk om in de avondzon op je eigen terras lekker te kunnen eten en borrelen?! Geen zin om zelf voor eten te zorgen? Kom dan eten in onze brasserie of maak gebruik van de take-away.

Geniet vlakbij het strand

Tijdens een last minute vakantie in Bloemendaal aan Zee zijn er een hoop leuke dingen te doen. Maak een lange strandwandeling of huur een fiets en maak een fietstocht door het Nationaalpark Zuid-Kennemerland. Ook golfen is mogelijk of maak een uitstapje naar Haarlem. Wil je liever lekker ontspannen en van het zonnetje genieten? Maak dan gebruik van het loungeset op je eigen terras of ga naar het strand.

Neem je hond mee!

Natuurlijk is ook je hond tijdens een last minute vakantie in Bloemendaal aan Zee welkom. Er zijn genoeg hondvriendelijke accommodaties, waar ook één hond is toegestaan. Samen uitwaaien op het strand, ook je trouwe viervoeter zal van een vakantie bij Qurios genieten! Benieuwd naar de hondvriendelijke accommodaties? Hier lees je er meer over.

Powered by Maxxton