Golfen in Zandvoort

Golfen in de buurt van Bloemendaal aan Zee

Golfen midden in de duinen, omgeven door de natuur. Dat kan bij Golfbaan The Dunes in Zandvoort. Van beginner tot gevorderde, iedereen is hier welkom!

Deze gemoedelijke 9-holes golfbaan ligt op 15 minuten loopafstand van Qurios Zandvoort maar is ook met de auto of fiets goed te bereiken. Na het golfen kun je een drankje drinken in de kantine of, bij mooi weer, op het zonnige terras 

 Alle gasten van Qurios kunnen bij Golfbaan The Dunes op de 9-holes baan spelen voor slechts 20 euro inclusief een kopje koffie of thee en een mandje oefenballen voor de driving range. Voor 30 euro kun je 2 maal de 9-holes golfbaan spelen.

Golfbaan The Dunes verzorgt ook clinics voor groepen, zo’n clinic bestaat uit:

• Ontvangst met een kopje koffie of thee
• Kennismaking met de professional (golfleraar) en een korte safety-briefing
• Clinic van 2 uur waarin de diverse slagen worden behandeld en wordt afgesloten met een paar holes spelen op de golfbaan
• Afsluiting met het maken van een groepsfoto

De kosten hiervoor bedragen:
€ 39,50 per persoon bij een groepsgrootte van 6-8 personen

€ 34,50 per persoon bij een groepsgrootte van 9-11 personen

€ 29,50 per persoon bij een groepsgrootte van 12-14 personen

Wil je graag een groepsclinic boeken? Mail naar: info@qurios.nl of bel naar 020 800 6040.

GVB cursus
Voor de enthousiaste golfer is het ook mogelijk om het GVB (Golf Vaardigheids Bewijs) in 1 dag te halen. Deze cursus wordt gehouden op vaste data maar voor groepen groter dan 4 personen kan deze cursus ook ingepland worden.

De kosten voor het GVB bedragen € 99,- per persoon. Naast de lessen krijg je een theorie examen, baanles en registratie bij de Nederlandse Golf Federatie voor het lopende jaar.

Heb je het theorie examen niet gehaald of mis je een aantal punten om te mogen spelen? Je mag dit examen net zo vaak opnieuw doen totdat je het gehaald hebt. Tip is om de GVB cursus enige tijd van te voren te boeken omdat de theorie gestudeerd moet worden.

Meer info over de cursus kun je hier vinden.

Powered by Maxxton