Sauna Ridderrode

Sauna in de buurt van Bloemendaal aan Zee

Sauna Ridderrode is niet alleen een wellnesswereld, maar tegelijkertijd ook een hele beleving vol verhalen. De sauna staat namelijk geheel in het teken van ridders en Romeinen. Zo heeft iedere ruimte een ander verhaal.

De wellnesswereld is gelegen in het bosgebied van Santpoort-Zuid, op korte afstand van park Qurios Bloemendaal aan Zee. Hier vind je diverse sauna’s voor beginners, gevorderden en experts. Kom heerlijk tot rust in bijvoorbeeld de Panoramasauna, of te wel ook de Citroensauna met zijn heerlijke citroengeur. Naast de sauna’s is er bijvoorbeeld ook een caldarium of stoomcabine aanwezig, evenals verschillende baden, douches en rustruimtes.

Ook het boeken van arrangementen en massages is bij Sauna Ridderrode mogelijk. Je kan kiezen uit een massage van 25 of 50 minuten, inclusief het gratis gebruik van zowel shampoo, showergel en scrubzout, als ook een badjas, slippers en handdoeken.

Zin in een hapje of verkoelend drankje? Sauna Ridderrode beschikt naast de wellnessfaciliteiten ook over een bar, restaurant en zelfs een bioscoop.

Voor meer informatie, toegangsprijzen en de actuele openingstijden verwijzen wij je graag door naar de website van Sauna Ridderode.

Powered by Maxxton