Silverstone Partycenter

Silverstone Partycenter

Silverstone is hét partycenter op slechts 10 minuten afstand vanaf Amsterdam en Haarlem.

Bij Silverstone kun je karten op een spectaculaire kartbaan, lasergamen in één van de grootste lasergame arena's van Europa, bowlen op één van de nieuwe LED bowling banen, dineren in verschillende themaruimtes, kinderfeestjes organiseren en nog veel meer!

Karten

Silverstone heeft één van de snelste indoor kartbanen van Nederland. Het circuit bestaat uit vele spectaculaire bochten en is maar liefst 552 meter lang. Door de goeie rijeigenschappen ervaar je het echte racegevoel en wordt je veiligheid gewaarborgd! 

Lasergamen

Silverstone heeft de grootste en mooiste lasergame arena van Europa. Waan je in een wereld waarvan je niet wist dat deze bestond. Tijdens het lasergamen sta je versteld van de moderne lichtshow en denderende geluidseffecten. Dit alles in een futuristische wereld van maar liefst 1700 vierkante meter.

Bowlen

Verbaas je vrienden of familie met de ene na de andere super strike, op de mooie en gezellige bowlingbaan en bekijk, vanuit het knusse café, de flaters van de andere spelers. Bowlen is een teamsport en is daarom ook uitstekend te combineren met de andere activiteiten op Silverstone.

Bekijk voor de verschillende arrangementen, tarieven en openingstijden hier hun website. 

Powered by Maxxton