Bloemendaal strand

Bloemendaal strand

Het strand van Bloemendaal heeft veel te bieden. Niet ver buiten stad, maar toch voelt het alsof je op een geheel andere plek bent. Hier is kun je echt tot rust komen en genieten van de mooie natuur aan de Nederlandse kust. Ontdek de leuke strandtenten in Bloemendaal, waar je tijdens een zonnige dag optimaal kunt genieten. Ben je meer van de actieve dingen? Maak dan een fietstocht door de duinen of ga een middagje golfen. Zelfs surfen of andere watersport activiteiten kun je op het strand van Bloemendaal uitoefenen. 

Bloemendaal strand is tijdens elk seizoen een bezoek waard. In de koudere maanden wordt hier het rauwe karakter van de zee goed zichtbaar. Lekker uitwaaien op het strand komt hier dus goed van toepassing. Ook kitesurfers kunnen met een stevige wind vaak gezien worden. De warmere maanden trekken juist meer toeristen naar het strand, waarin vooral Bloemendaal en Zandvoort een belangrijke rol spelen. Van luieren in de zon bij de strandtenten tot beachvolleybal spelen, de mogelijkheden zijn onbewerkt. Verfrissing nodig? Neem een duikje in de bruisende Noordzee of haal een lekker ijsje. 

Sea Lodges Bloemendaal strand

Hoe heerlijk zou het zijn als je nou ook dichtbij Bloemendaal strand kunt verblijven? Qurios Bloemendaal aan Zee beschikt over mooie Sea Lodges gelijk achter het strand, geleden naast het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. De Sea Lodges zijn luxe en volledig uitgerust, zodat het je tijdens je verblijf bij het strand in Bloemendaal aan niks ontbreekt. Het park heeft 5 verschillende accommodatie types waar je in gezelschappen van 4 tot 6 personen kunt verblijven. Bloemendaal strand ligt op maar 100 meter van het park en binnen een paar minuten sta je met je voeten in het zand. Genieten!  

Met hond naar Bloemendaal strand

Bloemendaal strand is niet alleen een paradijs voor natuurliefhebber, maar ook voor je trouwe viervoeter. Eindeloze wandelingen op het strand of in de duinen. Even afkoelen in de zee? Bij Qurios Bloemendaal aan Zee is je hond gewoon welkom.  

Powered by Maxxton