Welkom bij Qurios Bloemendaal aan Zee

Welkom bij Qurios Bloemendaal aan Zee

Wat leuk dat je er bent en welkom in jouw cottage. Qurios Bloemendaal aan Zee ligt gelegen in een prachtig en rustig duinpan. Vanaf je eigen veranda heb je breed zicht over de duinen en de lucht. Wordt deze vakantie helemaal één met de natuur op jouw favoriete vakantiepark!

Ontdek je cottage!

Zoals je misschien wel gezien hebt, hebben wij 5 verschillende type cottages op ons park.

Ontdek Bloemendaal aan Zee

Zoals je waarschijnlijk wel hebt gezien, ligt Qurios Bloemendaal aan Zee op een unieke en rustige plek verscholen; namelijk middenin een duinpad. Het park ligt tussen het Nationaal Park Zuid-Kennemerland en de Amsterdamse waterleidingduinen. Voor de mooiste fiets of wandeltochten ben je hier aan het juiste adres. En let op! Wie weet kom jij onderweg wel een hert of schotse hooglander tegen.

Benieuwd naar wat je hier allemaal kunt beleven tijdens je vakantie? Klik dan hieronder voor al onze tips.

Brasserie & Take-Away

Op ons park kun je ook de Brasserie vinden. Hier kun je dagelijks terecht voor een heerlijk drankje na een dag op het strand of een uitgebreide lunch of avondmaaltijd. Eet je liever bij je cottage maar heb je geen zin om te kijken? De Brasserie heeft ook een makkelijke Take-Away service.

Animatie

Ken jij de Qurios Club al? De Qurios Club is voor iedereen en hier is altijd wat te doen. In de vakantieperiodes is er ook een team aanwezig. Benieuwd naar wat je allemaal kunt beleven bij de Qurios Club? 

Social Media

Wij zijn ook actief op Social Media. Blijf op de hoogte van alle nieuwigheden en krijg leuke tips via onze Facebookpagina. En word geïnspireerd en leer ons beter kennen op ons Instagramaccount en Youtube-kanaal.

Post je leuke vakantiekiekjes, vergeet ons dan niet te taggen met #Qurios

Powered by Maxxton