Weekendje weg Bloemendaal aan Zee

Weekendje weg Bloemendaal aan Zee

Ben je ook toe aan een weekendje weg? Qurios heeft luxe cottages voor een weekendje weg in Bloemendaal aan Zee. Binnen 5 minuten lopen sta je met beide voeten in het zand. Park Qurios Bloemendaal aan Zee is rustig gelegen en bevindt zich in een duinpan midden in het natuurgebied. Hier kun je heerlijk tot rust komen en even ontsnappen van je drukke leven. Tijdens een weekendje weg in Bloemendaal aan Zee kunnen je energiereserves weer volledig aangevuld worden!

Als je een weekendje weg gaat is het belangrijk, dat je zo min mogelijk hoeft mee te nemen. Daarvoor zijn de luxe cottages op Qurios Bloemendaal aan Zee ideaal. Ze zijn volledig uitgerust en beschikken over het nodige comfort. In totaal vind je 113 cottages op dit park, geschikt voor 4 tot 6 personen. Genoeg plek dus voor een weekendje weg in Bloemendaal aan Zee met vrienden of het hele gezin. Zelf koken of lekker eten in de brasserie op het park, alles is mogelijk. De brasserie beschikt zelfs over een take-away service . Met mooi weer is het dan ook extra leuk om op je eigen veranda de dag door te brengen. Een overzicht van de cottages op Qurios Bloemendaal aan Zee vind je hier.

Ontdek de omgeving Bloemendaal aan Zee

Een weekendje weg in Bloemendaal aan zee heeft veel moois te bieden. Van lange wandelingen op het strand of in de duinen, fietstochten in het Nationaalpark Zuid-Kennemerland, tot een middagje winkelen in Zandvoort of Haarlem, of golfen in de buurt van het park. Er is voor iedereen iets te doen. Bekijk hier onze omgevingstips. Ook je hond mag natuurlijk tijdens een weekendje weg in Bloemendaal aan zee niet ontbreken. Bij Qurios is één hond per cottage altijd welkom. Bekijk hier de mogelijkheden.

Are you Qurios?

Een weekendje weg is niet alleen in Bloemendaal aan Zee mogelijk. Qurios parken vind je ook op andere prachtige locaties in Nederland. Zo kun je je weekendje weg bijvoorbeeld ook in Zandvoort, Grevelingenstrand, Egmond aan Zee of op Ameland doorbrengen. 

Powered by Maxxton