Brasserie en Take Away

Qurios Callantsoog

Brasserie Qurios Callantsoog

Na een dagje strand genieten van een heerlijk, vers bereid diner. Op vakantiepark Qurios Callantsoog kan dat gewoon in onze eigen brasserie. Onze chef bereidt dagelijks de heerlijkste gerechten. 

Voor diner (à la carte) kun je in onze brasserie terecht, de openingstijden zijn afhankelijk van het seizoen. Geen zin om te koken maar ook niet om de deur uit te gaan? In onze Take-Away bereiden we heerlijke home made pizza’s en lekker stevige burgers.

Om je bezoek in onze Brasserie zo veilig mogelijk te laten verlopen zijn richtlijnen opgesteld. Deze richtlijnen vind je hier.

De Brasserie

In onze Qurios Brasserie in Callantsoog kun je terecht voor een heerlijk diner. Ga voor lekkere kleine hapjes of een uitgebreide maaltijd met voor-, hoofd- en nagerecht. Ook kun je genieten van alleen een kopje koffie of een supergezonde smoothie, zowel binnen als buiten op ons ruime terras.

We hebben een wisselend menu met seizoensgebonden producten. Lekker én duurzaam: daar houden we van.

Take Away

Voeten op de bank, wijntje erbij en absoluut geen zin om te koken. No problemo, wij koken voor je! Het enige wat jij hoeft te doen is het even afhalen en je voeten daarna weer op de bank leggen.

Powered by Maxxton