Met de hond op vakantie

Vakantie Callantsoog met hond

Op vakantie in Callantsoog mag jouw trouwe viervoeter niet ontbreken! Ons park Qurios Callantsoog heeft enkele accommodaties waar je maximaal twee honden per cottage mag meenemen met uitzondering van de statement huisje. Het park ligt op naast de duinen en vlak bij het strand, ideaal om samen heerlijk uit te waaien. 

Callantsoog vakantiehuisjes met hond

Omdat niet al onze gasten altijd even dol zijn op honden vragen wij om hier rekening mee te houden en je hond op het park ten alle tijden aangelijnd te hebben en om je hond niet alleen in de cottage te laten. In verband met de juiste beschikbaarheid en registratie is het verplicht om tijdens het boeken aan te geven dat je viervoeter meekomt. Je betaalt €5,00 per nacht voor de hond. 

Zomerperiode (april tot oktober)
Tijdens de zomerperiode is je hond tussen 09.00 uur en 20.00 uur alleen aangelijnd toegestaan op het strand. Vanaf 20:00 uur mag je hond wel los op het strand. Genoeg tijd om samen uit te waaien!

Winterperiode (oktober tot april)
Tijdens de winterperiode is je hond gedurende de hele dag op het strand welkom. Het strand is geheel aangewezen als losloopplaats en je hond hoeft dan ook niet aangelijnd te zijn!

Omgeving tips met hond

Tijdens je vakantie in Callantsoog zijn er ook nog veel plaatsen buiten het strand om waar je kan wandelen. Zo maakt je hond echt deel uit van de vakantie. Wij hebben de leukste plekken in de omgeving voor jullie onder elkaar gezet.

  • Op loopafstand van Qurios Callantsoog vind je Nollenland van Abbestede. In dit natuurgebied zit je midden in de oude duinen en zie je bijzondere flora en veel vogels. In dit natuurgebied zijn honden aangelijnd toegestaan.
  • In het Luttickduin op een kwartiertje lopen van Qurios Callantsoog vind je ook een mooi natuurgebied. Hier zijn het hele jaar honden toegestaan.
  • Wil je 20 minuutjes rijden voor een langere wandelroute? Dan ben je bij de Schoorlse Duinen op de goede plek. Hier vind je meer dan 100 kilometer aan wandelpaden. Van 1 maart tot 1 september zijn honden aangelijnd toegestaan en buiten deze periode om mogen honden los.

Powered by Maxxton