Vakantie Egmond aan Zee

Tijdens een vakantie in Egmond aan Zee komt je helemaal tot rust en geniet je van de unieke natuur die het Noord-Hollandse duinreservaat biedt.

Scroll verder

Luxe faciliteiten bieden een zorgeloze vakantie in Egmond aan Zee

Vakantiepark Qurios Egmond aan Zee ligt midden in de duinen. Je overnacht in de natuuur! De 16 luxe tentlodges bieden extra luxe en comfort zodat je optimaal van je vakantie in Egmond aan Zee kunt genieten. Door de omgeving, de duinen en het geluid van de zee kom je helemaal tot rust. Je beleeft de natuur van dichtbij en maakt unieke herinneringen. Nog geen tien minuten fietsen en je bent op het strand van Egmond aan Zee waar je heerlijk kunt uitwaaien.

Sea lodges Egmond aan Zee

De luxe tentlodge beschikt over eigen sanitair, een keuken en een comfortabele, stijlvolle zithoek. Het vakantiepark is centraal gelegen. Zo is de afstand tot het station 4,5 km., afstand tot de golfbaan 5 km. en de afstand tot het zwembad 4 km. De vele faciliteiten, zoals fietsverhuur, gratis WiFi, receptie, een speelplaats voor de kinderen bieden een zorgeloze vakantie in Egmond aan Zee.

Omgeving Egmond aan Zee

Egmond aan Zee is een badplaats gelegen in het Noord-Hollandse duinreservaat. Binnen 20 minuten rijden ben je op de traditionele kaasmarkten in Alkmaar en met een half uur in de culturele hoofdstad Amsterdam. Een vakantie Egmond aan Zee biedt uiteraard ook tal van mogelijkheden. Zo zijn er veel wandelroutes zodat je lekker uit kunt waaien en de gezellige strandpaviljoens bieden je de mogelijkheid om even tot rust te komen.