Qurios Egmond aan Zee

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Aankomst

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Vertrek

Luxe faciliteiten bieden een zorgeloze vakantie in Egmond aan Zee

Vakantiepark Qurios Egmond aan Zee ligt midden in de duinen. Je overnacht in de natuuur! De 16 luxe tentlodges bieden extra luxe en comfort zodat je optimaal van je vakantie in Egmond aan Zee kunt genieten. Door de omgeving, de duinen en het geluid van de zee kom je helemaal tot rust. Je beleeft de natuur van dichtbij en maakt unieke herinneringen. Nog geen tien minuten fietsen en je bent op het strand van Egmond aan Zee waar je heerlijk kunt uitwaaien.

Sea lodges Egmond aan Zee
De luxe tentlodge beschikt over eigen sanitair, een keuken en een comfortabele, stijlvolle zithoek. Het vakantiepark is centraal gelegen. Zo is de afstand tot het station 4,5 km., afstand tot de golfbaan 5 km. en de afstand tot het zwembad 4 km. De vele faciliteiten, zoals fietsverhuur, gratis WiFi, receptie, een speelplaats voor de kinderen bieden een zorgeloze vakantie in Egmond aan Zee.

Omgeving Egmond aan Zee
Egmond aan Zee is een badplaats gelegen in het Noord-Hollandse duinreservaat. Binnen 20 minuten rijden ben je op de traditionele kaasmarkten in Alkmaar en met een half uur in de culturele hoofdstad Amsterdam. Een vakantie Egmond aan Zee biedt uiteraard ook tal van mogelijkheden. Zo zijn er veel wandelroutes zodat je lekker uit kunt waaien en de gezellige strandpaviljoens bieden je de mogelijkheid om even tot rust te komen. 

Hond mee op vakantie
Bij Qurios weten wij dat op je vakantie je trouwe viervoeter niet mag missen! Bij Qurios is het daarom mogelijk om per lodge één hond mee te nemen. Bekijk de mogelijkheden hier.

Vakantieparken aan zee Nederland
Qurios heeft meerdere parken aan zee. Ben je benieuwd waar je deze parken en prachtige locaties kunt vinden? Ontdek meer over de vakantieparken aan zee in Nederland.