Qurios Gulpen

Vakantie Gulpen

Ons nieuwste park Qurios Gulpen bevindt zich midden in het heuvelland van Zuid-Limburg. Dit prachtige landschap staat bekend om zijn idyllische panorama uitzichten en bourgondische uitstraling. Eet een heerlijke vlaai tijdens je vakantie in Gulpen terwijl de kinderen spelen in de heuvels en jullie genieten van een speciaal biertje uit de Gulpener Bierbrouwerij. Iedereen komt hier tot zijn rust en elk seizoen heeft weer iets anders te bieden. 

Lodges Gulpen 

De luxe lodgesvan Qurios Gulpen hebben allen iets unieks. Terwijl het ene vakantiehuisje verscholen ligt in de bossen heeft de andere lodge uitzicht over een prachtig heuvellandschap. Er zijn lodges die in de heuvel gebouwd zijn en ronde accommodaties. Ervaar met de hele familie het vakantiegevoel in jouw unieke huisje in Gulpen. 

Omgeving Gulpen 

De omgeving bij Qurios Gulpen wordt ook wel het Heuvelland genoemd. Elk seizoen heeft deze omgeving iets magisch. Sleeën door de heuvels in de winter, lange wandelingen in het voorjaarszonnetje, uitgestrekte zonnebloemvelden in de zomer en idyllische herfst kleuren in het najaar. Jouw vakantie in Gulpen is nog nooit zo perfect geweest. Ook bevindt  Qurios Gulpen zich op 16 km vanuit Maastricht, 18 km vanuit Aken, 5 km van de Belgische grens en is het maar 16 km naar het drielandenpunt. 

Hond mee op vakantie

Bij Qurios weten wij dat tijdens jouw vakantie je trouwe viervoeter niet mag missen! Bij Qurios is het daarom mogelijk om twee honden per cottage mee te nemen, met uitzondering van de statement huisjes. Bekijk hier onze tips in de omgeving met hond.  

Actief in omgeving Gulpen 

Het heuvelland van Gulpen is ideaal voor de lange wandelingen en fietstochten in de heuvels. Onderweg stop je voor een vlaai, bij één van de 46 kastelen van Limburg of voor een panorama uitzicht over het Heuvelland. Benieuwd naar wat er nog meer te doen is in de omgeving?  

Powered by Maxxton