Met de hond op vakantie

Met je hond naar Qurios Gulpen

Op vakantie mag jouw trouwe viervoeter niet ontbreken! Ons park Qurios Gulpen heeft enkele accommodaties waar je maximaal twee honden per huisje mag meenemen. Het park ligt direct in het heuvelland, heerlijk voor de lange wandelingen met prachtig uitzicht.

Omdat niet al onze gasten altijd even dol zijn op honden vragen wij om hier rekening mee te houden en je hond(en) op het park ten alle tijden aangelijnd te hebben en om je hond(en) niet alleen in de lodge te laten. In verband met de juiste beschikbaarheid en registratie is het verplicht om tijdens het boeken aan te geven dat je trouwe viervoeter meekomt. Je betaalt €5,00 per nacht voor de hond.

Waar mag je hond loslopen?

Vanuit je huisje ben je direct met je hond in het heuvelland. Qurios Gulpen bevindt zich direct in een omgeving van heuvels, zonnebloemen, maïsvelden en uitgestrekte wandelpaden. Maar waar mag de hond allemaal loslopen? Wij hebben de regels van de omgeving voor jullie op een rijtje gezet.

• In de bebouwde kom dient de hond aangelijnd te zijn.

• Op alle wandelpaden die door weilanden lopen moeten honden aangelijnd zijn.

• In specifieke gebieden zijn honden ook enkel aangelijnd toegestaan. Deze gebieden zijn aangegeven op deze kaart.

Een lange wandeling in omgeving Euverem

Tijdjes je vakantie in Gulpen heb je alle mogelijkheden om te wandelen met de hond. Zo is er een wandelroute direct vanuit het vakantiepark van 12 kilometer. Tijdens deze wandeling heb je prachtig uitzicht over de heuvels, wandel je langs de bosranden en passeer je kasteel Neubourg. De hele wandelroute vind je hier.

Heb je liever de kortere variant? Dat kan natuurlijk ook. De verkorte versie van 5,7 kilometer vind je via deze link.

Powered by Maxxton