Met de hond op vakantie

Met je hond naar Qurios ECO Grevelingenstrand

Op vakantie mag jouw trouwe viervoeter niet ontbreken! Ons park Qurios ECO Grevelingenstrand heeft enkele accommodaties waar je maximaal één hond per cottage mag meenemen.

Omdat niet al onze gasten altijd even dol zijn op honden vragen wij om hier rekening mee te houden en je hond op het park ten alle tijden aangelijnd te hebben en om je hond niet alleen in de cottage te laten. In verband met de juiste beschikbaarheid en registratie is het verplicht om tijdens het boeken aan te geven dat je viervoeter meekomt. Je betaalt €5,00 per nacht voor de hond.

Honden op het strand
Heerlijk, even uitwaaien op het strand met je hond. Aan de noordkant van de Brouwersdam ligt een prachtig, langgerekt stuk strand waar met de hond gelopen kan worden. Maar wanneer aangelijnd en wanneer niet?

Zomerperiode (1 mei tot 1 oktober)
Tijdens de zomerperiode mag je hond loslopen na 19.00 uur en tot 09.00 uur. Van 09.00 uur tot 19.00 uur is het verplicht je hond aan de riem te houden.

Winterperiode (1 oktober tot 1 mei)
Tijdens de winterperiode is je hond gedurende de hele dag op het strand welkom. Het strand is geheel aangewezen als losloopplaats en je hond hoeft dan ook niet aangelijnd te zijn!

Parkeren kan gratis op de Brouwersdam. Vanaf hier is het minder dan 200 meter lopen naar het strand. Bij Strandpaviljoen 't Gorsje zijn honden het hele jaar van harte welkom. Ze hebben er zelfs een speciale menukaart voor honden en een hondendouche!

Powered by Maxxton