Qurios Zandvoort

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Geniet van jouw vakantie in Zandvoort

Iedereen kent zeker wel de mooie en vooral gezellige Noordzeekust van Nederland met zijn vele mooie badplaatsen en mooie boulevards. Ons nieuwste park Qurios Zandvoort beschikt over 100 verschillende vakantiehuisjes .

Een dag op het strand
Zandvoort is natuurlijk beroemd om zijn strand, de prachtige duinen en het beroemde Formule 1-racespoor. Het is een oude badplaats die vroeger leefde van de visserij. Maar vandaag de dag is het erg populair voor het strand en de vele gezellige strandpaviljoens met privé-sfeer zoals Mango Beach en Bruxelles, de sfeervolle oude stad en het Holland Casino!

Bekijk onze tips hier.

Hond mee op vakantie
Bij Qurios weten wij dat tijdens jouw vakantie je trouwe viervoeter niet mag missen! Bij Qurios is het daarom mogelijk om één hond per cottage mee te nemen. Bekijk de mogelijkheden hier.

Fietsen in omgeving
Zandvoort is de ideale bestemming voor een fietsvakantie. Op die fiets kun je het prachtige duingebied, de stad Haarlem of de lange boulevard het gemakkelijkste ontdekken. Ook voor de mountainbikers biedt Zandvoort veel vermaak. Fietsen kun je zelf meenemen of huren op het park! Bekijk hier de tarieven voor het fietsverhuur.

Groepsaccommodatie
Op Qurios Zandvoort is het ook mogelijk om in groepsverand heerlik vakantie te vieren. Er zijn twee unieke groepsaccommodaties, namelijk de Coffee Camp, geschikt voor 18 personen. Geslapen wordt in een van vier cottages en in de groepsaccommodatie, de Coffee Lounge, kan de hele groep gezellig bij elkaar komen. Meer informatie over de groepsaccommodaties vind je hier. 

Vakantieparken aan zee Nederland
Qurios heeft meerdere parken aan zee. Ben je benieuwd waar je deze parken en prachtige locaties kunt vinden? Ontdek meer over de vakantieparken aan zee in Nederland.

Powered by Maxxton