Met de hond op vakantie

Met de hond naar Qurios Zandvoort

Op vakantie mag jouw trouwe viervoeter niet ontbreken! Ons park Qurios Zandvoort heeft enkele accommodaties waar je maximaal twee honden per cottage mag meenemen, met uitzondering van de statement huisjes. Hier is slechts één hond toegestaan. Het park ligt op 100 meter van het strand, ideaal om samen heerlijk uit te waaien.

Omdat niet al onze gasten altijd even dol zijn op honden vragen wij om hier rekening mee te houden en je hond op het park ten alle tijden aangelijnd te hebben en om je hond niet alleen in de cottage te laten. In verband met de juiste beschikbaarheid en registratie is het verplicht om tijdens het boeken aan te geven dat je viervoeter meekomt. Je betaalt €5,00 per nacht voor de hond.  

Honden op het strand
Zomerperiode (april tot oktober)
Tijdens de zomerperiode is je hond tussen 09.00 uur en 19.00 uur niet toegestaan op het strand. Buiten deze tijden is het wel toegestaan om met je hond over het strand te wandelen. Wil je gedurende deze periode toch tussen 09.00 uur en 19.00 uur met de hond op het strand wandelen? Dat is mogelijk op het strand voorbij Parnassia in Bloemendaal aan Zee.

Winterperiode (oktober tot april)
Tijdens de winterperiode is je hond gedurende de hele dag op het strand welkom. Het strand is geheel aangewezen als losloopplaats en je hond hoeft dan ook niet aangelijnd te zijn!

Powered by Maxxton