Fietsen in Zandvoort

Fietsen in Zandvoort

Vanuit ons resort, vakantiepark Zandvoort, fiets je ook zo naar Haarlem, een stad boordevol winkeltjes, restaurants en culturele bezienswaardigheden. Voor de mountainbikers ligt er een uitdagend parcours rondom het racecircuit maar ook de duinen zelf zijn een ideale bestemming om te mountainbiken.

De fietspaden en brede wandelpaden zijn toegankelijk voor mensen in een rolstoel.

Een speciale Wombat strandrolstoel is te huur bij bezoekerscentrum De Kennemerduinen. Hier is ook een mindervaliden-WC. Blindengeleidehonden en hulphonden zijn toegestaan mits als zodanig herkenbaar en in functie.

Wandel- en fiets routes (met of zonder hond) vind je hier.

Fiets tarieven

 Geen zin om je fiets mee te nemen? Geen probleem. Bij Qurios kun je namelijk ook fietsen huren. Je kunt vanaf het park de fiets pakken om langs het strand en door de duinen te fietsen. Wij beschikken bovendien ook over elektrische en (kinder)fietsen. Hierdoor kan iedereen nóg zorgelozer de duinen door. 

Fietsverhuur prijzen
Fiets met versnelling
12.50 Euro per 24 uur
Elektrische fiets 22.50 Euro per 24 uur
Kinderfiets (20 en 24 inch) 8.50 per 24 uur

Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Zandvoort ligt tussen Nationaal Park Zuid-Kennemerland en de Amsterdamse Waterleidingduinen. Twee duinparken met waanzinnig mooie natuur. Het is niet toegestaan om door de Amsterdamse Waterleidingduinen te fietsen, maar in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland barst het van de fietspaden, allen voorzien van knooppunten.

Meer informatie over de prachtige natuur vind je hier.

Haarlem

Met een halfuur fietsen ben je al in het centrum van Haarlem. Nadat je in het historische centrum aangekomen bent zijn er genoeg dingen te doen, zoals het Frans Hals museum, lunchen bij de gouden straatjes en het is bovendien niet voor niets dat dat Haarlem in 2013 nog is uitgeroepen tot beste en meest gevarieerde winkelstad van het jaar! 

Powered by Maxxton