Strand van Zandvoort

Strand van Zandvoort

Op zoek naar een heerlijke strandvakantie? Met slechts het strand op 80 meter zit je bij vakantiepark Qurios Zandvoort op het juiste adres! Wat in het jaar 1100 nog bekend stond als Sandevoerde, is ondertussen al omgetoverd tot The Beach of Amsterdam. Het prachtige strand van Zandvoort is eindeloos en er is voor iedereen wel iets te doen. Met een halfuurtje reizen vanuit Amsterdam, wordt het dus wel het Amsterdam strand genoemd. Met een kustlijn van maar liefst 9 km, is Zandvoort een heerlijke plek om te zwemmen, zonnen, picknicken of gewoon lekker uit te waaien.

Ook heeft Zandvoort een groot aanbod van restaurants aan het strand, allemaal op loopafstand van jouw favoriete vakantiehuisje. Klik hier voor de leukste plekjes op het strand.

Pepsports

Pepsports is hét watersportcentrum van Zandvoort! Hier kun je terecht voor try out's, cursussen en stalling. Je kunt hier golfsurfen, kitesurfen en suppen. Ook is er de mogelijkheid tot het huren en stallen van materiaal: handig als je vaker bij Qurios Zandvoort verblijft. Voor food & drinks kun je terecht bij de beachclubs.  

Hond mee

Op vakantie mag jouw hond niet ontbreken! Ons park heeft enkele accommodaties waar je maximaal één hond per cottage mag meenemen. Benieuwd naar de regels voor je hond op het park en op het strand? Klik dan hier. 

Powered by Maxxton