Welkom in de Clear Nature Cottage!

Welkom in onze Clear Nature Cottage!

Kijk eens om je heen, wat een prachtige plek en een bijzonder huisje. Zowel van binnen als van buiten ademt het de sfeer van de Amsterdamse Waterleidingduinen, het natuurgebied in de achtertuin van Zandvoort.

Echte planten, je eigen insectenhotel voor de deur en een inrichting waarmee buiten binnen wordt.. in deze cottage kom je pas echt tot rust! 

Ontdek je cottage!

Heb je boven in de lockerkast gekeken? Daar vind je alles om naar buiten te gaan en de omgeving goed te ontdekken. Van regenjas tot verrekijker en van zaklamp tot rugzak. Maak er vooral gebruik van, het ligt er niet voor niets.

Trek de Amsterdamse Waterleidingduinen in en wie weet sta je straks oog in oog met wild damhert. Of kies voor Nationaal Park Zuid-Kennemerland, wandelen langs weelderige buitenplaatsen en over woeste stuifduinen. Hier spot je misschien wel de imposante wisent, de Europese bison. 

Blijf je liever lekker bij je cottage? Dat snappen wij. Hier valt genoeg te ontdekken en beleven! Wees niet verbaasd als morgenochtend, terwijl je lekker aan je ontbijtje zit, wat vogels op bezoek komen om te ontbijten bij de voederbakjes die voor het raam staan. 

Ontdek Zandvoort

Je hebt waarschijnlijk niet voor niets Zandvoort uitgekozen als bestemming voor jouw vakantie. Ook wij werden verliefd op Zandvoort en besloten hier ons park neer te zetten. Waarom wij deze plek zo bijzonder vinden? We vertellen je graag meer!
Als je goed kijkt zie je dat wij ons door vier thema's hebben laten inspireren op het resort. Vier thema's die elk een sterke connectie hebben met Zandvoort. Wij zijn benieuwd hoeveel je hiervan terug ziet op het park. Om het thema Clear Nature kun je in dit speciale huisje niet heen maar hoeveel zie je terug van onderstaande thema's?

Grand Prix

Je kunt er in Zandvoort natuurlijk niet om heen, het legendarische Formule 1 Circuit! Natuurlijk hebben wij ons hierdoor laten inspireren op het park maar ook in alle huisjes. Heb je de race auto bij onze brasserie al gezien? Door het hele park heen vind je hier en daar een knipoog naar het thema Grand Prix. Vergeet tijdens je verblijf niet een bezoek te brengen aan het circuit van Zandvoort.

Coffee

De Nederlander en koffie.. al eeuwenlang een match made in heaven! De koffieplant werd door Nederlanders naar Europa gebracht en nog steeds kunnen wij niet zonder ons "bakkie". Wij houden zelfs zoveel van koffie dat onze unieke groepsaccommodatie helemaal in deze sferen is ingericht, mét heerlijke koffie machines uiteraard, ook hints naar koffie vind je over het hele park terug. 

Grand Prix

Je kunt er in Zandvoort natuurlijk niet om heen, het legendarische Formule 1 Circuit! Natuurlijk hebben wij ons hierdoor laten inspireren op het park maar ook in alle huisjes. Heb je de race auto bij onze brasserie al gezien? Door het hele park heen vind je hier en daar een knipoog naar het thema Grand Prix. Vergeet tijdens je verblijf niet een bezoek te brengen aan het circuit van Zandvoort.

Brasserie & Take Away

Alle bovenstaande thema's zijn ook terug te vinden in onze sfeervolle brasserie. Hier kun je terecht voor een heerlijk drankje na een dag op het strand of een uitgebreide lunch of avondmaaltijd. Eet je liever bij je cottage maar heb je geen zin om te koken? De brasserie heeft ook een take-away service.

Bijzonder in de Clear Nature Cottage

Zoals je waarschijnlijk al hebt gezien heeft de Clear Nature Cottage geen standaard inriching. Er is gebruik gemaakt van speciale ontwerpers en bijzondere materialen, allemaal met een verhaal! Benieuwd wat er zo bijzonder aan is? Wij vertellen je graag meer. 

Insectenhotel

Je hebt 'm waarschijnlijk al gezien, de Clear Nature Cottage heeft als enige huisje op het park een eigen insectenhotel! Welke insecten verblijven hier tijdens jouw verblijf?

Hout van je Stad

Voor het houten meubilair is samengewerkt met de ontwerpers van Hout van Stad. Ze toveren omgevallen bomen uit Amsterdam om tot ware eyecatchers. Scan de QR codes op het meubilair en ontdek van welke boom deze zijn gemaakt.

Echte planten

Een Clear Nature Cottage zonder echte planten in je cottage kan natuurlijk niet! Je cottage staat er dan ook vol mee. Geen zorgen, je hoeft er niet naar om te kijken, wij geven ze genoeg water en liefde. 

Powered by Maxxton