Welkom in de Coffee Camp!

Welkom in onze Coffee Lounge!

Je stapt binnen en het ruikt heerlijk naar koffie. Dit is een plek om gezellig met de hele groep bij elkaar te kunnen komen. Ook met zijn allen koken of koekjes bakken is in de Coffee Lounge mogelijk. Het voelt eigenlijk alsof je een koffiehuisje binnenstapt.

Een veeltal aan koffiemachines en keukenapparatuur, de kleuren van koffie en de koffieplant en boven een chill- en speelruimte... De ideale plek voor koffieliefhebbers en gezelligheidsdieren! 

Ontdek je cottage!

De Coffee Lounge is de kern van de Coffee Camp, net zoals Amsterdam de bakermat van de huidige Arabica koffie is. In de cottages eromheen wordt geslapen, maar de Coffee Lounge is het gezellige middelpunt. Samen genieten van een heerlijke bak koffie, koekjes bakken, lekker koken... de uitgebreide selectie aan koffiemachines en keukenapparatuur maakt het mogelijk. 

Zodra je binnenkomt vallen twee kleuren meteen op, namelijk groen en rood. De groene accenten op de muur staan voor de bladeren van de koffieplant, hier en daar wat rode accenten verwijzen naar de koffiebes. En heb je de lampen al gezien? Deze zijn gewoon gemaakt van glazen slow-koffiepoten. Ook de vloer op de benedenverdieping heeft een bjizonder verhaal. Een gietvloer waarin koffiedik in is verwerkt. Dit is niet alleen mooi, maar ook nog eens hartstikke duurzaam.

Net zoals de jute koffiezakken, die voornamelijk op de bovenverdieping een plek aan de muur gekregen hebben. 

Ontdek Zandvoort

Je hebt waarschijnlijk niet voor niets Zandvoort uitgekozen als bestemming voor jouw vakantie. Ook wij werden verliefd op Zandvoort en besloten hier ons park neer te zetten. Waarom wij deze plek zo bijzonder vinden? We vertellen je graag meer!

Als je goed kijkt zie je dat wij ons door vier thema's hebben laten inspireren op het resort. Vier thema's die elk een sterke connectie hebben met Zandvoort. Wij zijn benieuwd hoeveel je hiervan terug ziet op het park. Om het thema Coffee kun je in dit speciale huisje niet heen maar hoeveel zie je terug van onderstaande thema's?

Denim

Amsterdam is pionier op het gebied van de spijkerbroek en dit item is dan ook niet meer uit ons straatbeeld weg te denken. Wist je dat veel grote jeansmerken hun oorsprong vonden in Amsterdam? Welke jeans items spot jij allemaal op ons park.. Maak vooral gebruik van de denim shopper die in je huisje hangt. Zo kun je duurzaam én in stijl je verse broodjes halen 's ochtends. Hij is te koop in onze minishop.

Clear Nature

Dit thema staat in het teken van de natuur en duurzaamheid. Want in Zandvoort is de natuur nooit ver weg: de Amsterdamse Waterleidingduinen, het Nationaal Park Zuid-Kennemerland of juist het strand? Denk hierbij aan veel lichte houtsoorten en (hang)planten. Is de plantenmuur achter de receptie jou ook opgevallen? Niet alleen mooi om te zien, maar het draagt ook nog eens bij aan een beter zuurstofgehalte in de lucht. 

Grand Prix

Je kunt er in Zandvoort natuurlijk niet om heen, het legendarische Formule 1 Circuit! Natuurlijk hebben wij ons hierdoor laten inspireren op het park maar ook in alle huisjes. Heb je de race auto bij onze brasserie al gezien? Door het hele park heen vind je hier en daar een knipoog naar het thema Grand Prix. Vergeet tijdens je verblijf niet een bezoek te brengen aan het circuit van Zandvoort.

Brasserie & Take Away

Alle bovenstaande thema's zijn ook terug te vinden in onze sfeervolle brasserie. Hier kun je terecht voor een heerlijk drankje na een dag op het strand of een uitgebreide lunch of avondmaaltijd. Eet je liever bij je cottage maar heb je geen zin om te koken? De brasserie heeft ook een take-away service.

Bijzonder in de Coffee Lounge

Zoals je waarschijnlijk al hebt gezien heeft de Coffee Lounge geen standaard inriching. Er is gebruik gemaakt van speciale ontwerpers en bijzondere materialen, allemaal met een verhaal! Benieuwd wat er zo bijzonder aan is? Wij vertellen je graag meer.

Bijzondere eettafels

De eettafels in de Coffee Lounge zijn gemaakt van gereycelt hout. Als je goed kijkt kun je de kleuren van de verschillende koffiesmaken herkennen, namelijk Espresso, Cappuccino & Macchiato.

Keukenapparatuur

Naast verschillende koffiemachines, zowel modern alsook traditioneel, is er een breed & luxe assortiment van keukenapparatuur. Zo horen er bij de koffie ook lekkere koekjes en daarom spullen om deze zelf te bakken.

Chill & speelruimte

Met racebaan in de vorm van het circuit van Interlagos in Brazilië, het land van de koffie. Hier heeft Max Verstappen in 2016 de Grand Prix gewonnen. Het muurbehang is deels van jute koffiezakken gemaakt.

Powered by Maxxton