Welkom in de Denim Cottage!

Welkom in onze Denim Cottage!

Denim, Denim, Denim en nog eens Denim. In deze cottage is het thema meer dan duidelijk. Als je van de stoere uitstraling van Denim houd en blauw helemaal je kleur is, ga jij je hier echt thuis voelen.

Een eettafel net uit het naaiatelier, spijkerbroeken omgetoeverd tot zitting op de stoelen, woonaccessoires helemaal van spijkerstof en een paspop met Denim racepack... zelfs het muurbehang is deels van Denim!  

Ontdek je cottage!

Deze cottage heeft een bijzonder stoere en industriele uitstraling. Verschillende tinten blauw overhersen en het populaire Denim stofje is overal terug te vinden. De blauwtinten en Denim stoffen worden gcombineerd met okergeel, de klassieke kleur van de stiksels van spijkerstof en cognackleurig leer, hout en metaal. Zelfs de vloer op het terras buiten is blauw. In combinatie met de gele stoelen buiten matcht dit helemaal met de binnenkant van de cottage. 

Geniet van een heerlijke maaltijd aan de robuste eettafel, de eyecatcher van deze cottage. Deze is zo weggewerkt, dat hij zo maar uit een naaiatelier zou kunnen komen. Ook de stoelen zijn helemaal in Denim style en beschikken zelfs over het okergele stiksel dat normaal gesproken op de broekzak van een spijkerbroek te vinden is.

En wat dacht je van een uitstapje naar Amsterdam, de stad van de spijkerbroek, of te wel ook Denim Capital genoemd? Hier wordt pas echt duidelijk dat Nederland niet alleen met tulpen, kaas, of klompen geassocieerd wordt, maar zeker ook met Denim. Vanuit je cottage bereik je Denim Capital binnen 30 minuten, en wie wilt er nou niet met zijn nieuwe Denim aanwist terugkeren naar de cottage? 

Ontdek Zandvoort

Je hebt waarschijnlijk niet voor niets Zandvoort uitgekozen als bestemming voor jouw vakantie. Ook wij werden verliefd op Zandvoort en besloten hier ons park neer te zetten. Waarom wij deze plek zo bijzonder vinden? We vertellen je graag meer!

Als je goed kijkt zie je dat wij ons door vier thema's hebben laten inspireren op het resort. Vier thema's die elk een sterke connectie hebben met Zandvoort. Wij zijn benieuwd hoeveel je hiervan terug ziet op het park. Om het thema Denim kun je in dit speciale huisje niet heen maar hoeveel zie je terug van onderstaande thema's?

Coffee

De Nederlander en koffie.. al eeuwenlang een match made in heaven! De koffieplant werd door Nederlanders naar Europa gebracht en nog steeds kunnen wij niet zonder ons "bakkie". Wij houden zelfs zoveel van koffie dat onze unieke groepsaccommodatie helemaal in deze sferen is ingericht, mét heerlijke koffie machines uiteraard, ook hints naar koffie vind je over het hele park terug.

Grand Prix

Je kunt er in Zandvoort natuurlijk niet om heen, het legendarische Formule 1 Circuit! Natuurlijk hebben wij ons hierdoor laten inspireren op het park maar ook in alle huisjes. Heb je de race auto bij onze brasserie al gezien? Door het hele park heen vind je hier en daar een knipoog naar het thema Grand Prix. Vergeet tijdens je verblijf niet een bezoek te brengen aan het circuit van Zandvoort.

Clear Nature

Dit thema staat in het teken van de natuur en duurzaamheid. Want in Zandvoort is de natuur nooit ver weg: de Amsterdamse Waterleidingduinen, het Nationaal Park Zuid-Kennemerland of juist het strand? Denk hierbij aan veel lichte houtsoorten en (hang)planten. Is de plantenmuur achter de receptie jou ook opgevallen? Niet alleen mooi om te zien, maar het draagt ook nog eens bij aan een beter zuurstofgehalte in de lucht. 

Brasserie & Take Away

Alle bovenstaande thema's zijn ook terug te vinden in onze sfeervolle brasserie. Hier kun je terecht voor een heerlijk drankje na een dag op het strand of een uitgebreide lunch of avondmaaltijd. Eet je liever bij je cottage maar heb je geen zin om te koken? De brasserie heeft ook een take-away service.

Bijzonder in de Denim Cottage

Zoals je waarschijnlijk al hebt gezien heeft de Denim Cottage geen standaard inriching. Er is gebruik gemaakt van speciale ontwerpers en bijzondere materialen, allemaal met een verhaal! Benieuwd wat er zo bijzonder aan is? Wij vertellen je graag meer.

Denim City

Een platform voor vakmanschap en innovatie uit Amsterdam. Onderdeel hiervan is de Jean School. In samenwerking hiermee zijn de Denim items uit deze cottage ontstaan. 

Paspop

Deze paspop is gekleed met een Denim racepack. G-Star en Max Verstappen werken namelijk sinds kort samen. En wat is nou precies de connectie? Beide zijn innovatief, grensverleggend, ambitieus en zijn, uiteraard, van Nederlandse achtergrond. 

Industriële uitstraling

Het zou zomaar kunnen dat je in een naaiatelier terecht bent gekomen. Dit gevoel bemiddelen vooral de stoere eettafel en bijhorenden Denim eetstoelen, die in het middelpunt van deze cottage staan. 

Powered by Maxxton