Welkom in de Grand Prix Cottage!

Welkom in onze Grand Prix Cottage!

Piepende banden, motorgeluiden en een prachtig uitzicht op het Circuit van Zandvoort. Witte letters, de dikke rode streep en de dunne lichtblauwe strepen op een donderblauw achtergrond. In de Grand Prix cottage staat het thema Martini Racing centraal. 

Een exclusief erepodium op je terras, een wandkast met auto's, een helm en boeken over de Forumule 1, maar het highlight van de cottage staat boven op je te wachten... een complete racesimulator voor twee personen. Hier beleef je het ulitieme racegevoel! 

Ontdek je cottage

Je word wakker, kijkt uit het raam en ziet achter een klein stukje duinen het Circuit van Zandvoort. Aan de muren is het rood-blauwe Martini Racing streeppatroon te zien. Buiten de kamer staat een racesimulatuur, je krijgt spontaan zin in een potje racen. 

Op de benedenverdieping staan race rekwisieten, zoals gesigneerde foto's van Helmut Marko (Graz, 1943) en Gijs van Lennep (Aerdenhout, 1942). Het pronkstuk van de cottage is dan ook het stuur van de auto waarmee ze La Mans hebben gewonnen. De cottage staat daarom niet alleen in het teken van het circuit, maar is tegelijkertijd ook een eerbetoon aan de voormalige Formule 1 coureurs. 

Ook al eens een kijkje buiten genomen? Het geasfalteerde terras is voorzien van striping en op het erepodium kunnen jullie met zijn allen als winnaars op de foto. Wie weet is nu wel het perfecte moment om naar het circuit te gaan en een echte race mee te maken... 

Ontdek Zandvoort

Je hebt waarschijnlijk niet voor niets Zandvoort uitgekozen als bestemming voor jouw vakantie. Ook wij werden verliefd op Zandvoort en besloten hier ons park neer te zetten. Waarom wij deze plek zo bijzonder vinden? We vertellen je graag meer!

Als je goed kijkt zie je dat wij ons door vier thema's hebben laten inspireren op het resort. Vier thema's die elk een sterke connectie hebben met Zandvoort. Wij zijn benieuwd hoeveel je hiervan terug ziet op het park. Om het thema Grand Prix kun je in dit speciale huisje niet heen maar hoeveel zie je terug van onderstaande thema's?

Grand Prix

Je kunt er in Zandvoort natuurlijk niet om heen, het legendarische Formule 1 Circuit! Natuurlijk hebben wij ons hierdoor laten inspireren op het park maar ook in alle huisjes. Heb je de race auto bij onze brasserie al gezien? Door het hele park heen vind je hier en daar een knipoog naar het thema Grand Prix. Vergeet tijdens je verblijf niet een bezoek te brengen aan het circuit van Zandvoort.

Coffee

De Nederlander en koffie.. al eeuwenlang een match made in heaven! De koffieplant werd door Nederlanders naar Europa gebracht en nog steeds kunnen wij niet zonder ons "bakkie". Wij houden zelfs zoveel van koffie dat onze unieke groepsaccommodatie helemaal in deze sferen is ingericht, mét heerlijke koffie machines uiteraard, ook hints naar koffie vind je over het hele park terug. 

Clear Nature

Dit thema staat in het teken van de natuur en duurzaamheid. Want in Zandvoort is de natuur nooit ver weg: de Amsterdamse Waterleidingduinen, het Nationaal Park Zuid-Kennemerland of juist het strand? Denk hierbij aan veel lichte houtsoorten en (hang)planten. Is de plantenmuur achter de receptie jou ook opgevallen? Niet alleen mooi om te zien, maar het draagt ook nog eens bij aan een beter zuurstofgehalte in de lucht.  

Brasserie & Take Away

Alle bovenstaande thema's zijn ook terug te vinden in onze sfeervolle brasserie. Hier kun je terecht voor een heerlijk drankje na een dag op het strand of een uitgebreide lunch of avondmaaltijd. Eet je liever bij je cottage maar heb je geen zin om te koken? De brasserie heeft ook een take-away service.

Bijzonder in de Grand Prix Cottage

Zoals je waarschijnlijk al hebt gezien heeft de Grand Prix Cottage geen standaard inriching. Er is gebruik gemaakt van speciale ontwerpers en bijzondere materialen, allemaal met een verhaal! Benieuwd wat er zo bijzonder aan is? Wij vertellen je graag meer.

Racesimulator

Dit is geen droom, hij staat er echt! Een complete racesimulator voor 2 personen. Hier kunnen je raceskills alvast geoefend worden.. wie weet, misschien ben jij wel de volgende Max Verstappen?!  

Martini Racing

Dit is het thema wat in de hele cottage terug komt. Zowel op de vloer, alsook op de bank, de muren op de bovenverdieping, de badkamer, of zelfs buiten. Te herkennen door het rood-blauwe streeppatroon. 

Racegevoel buiten

Ook buiten mag het racegevoel niet ontbreken. Er staan een geasfalteerd terras met een toffe zitplek en erepodium op je te wachten. Wie is de volgende winnaar? 

Powered by Maxxton