Welkom bij Qurios Zandvoort

Welkom bij Qurios Zandvoort

Wat leuk dat je Qurios Zandvoort als vakantiebestemming gekozen hebt! Wij zijn blij je op ons mooie resort te mogen verwelkomen. Pak gerust je spullen uit en wij hopen dat jij je snel thuis gaat voelen en kunt genieten van je welverdiende vakantie.

Wij gaan er in ieder geval alles aan doen om jouw verblijf bij Qurios Zandvoort onvergetelijk te maken. We maken je graag wegwijs en geven je wat leuke tips om de omgeving te ontdekken! Geniet van je verblijf en… enjoy the simple things in life!

Ontdek je cottage!

Je cottage is van alle gemakken voorzien. Zo heb je niet alleen een volledig uitgeruste keuken, maar ook een Quooker. Je kopje thee stond nog nooit zo snel en makkelijk op tafel. Neem gerust een kijke en ga op ontdekkingstour. 

In principe beschikt elke cottage over ongeveer dezelfde inrichting, de opbouw verschilt enkel per type. Ook zijn er in elke cottage bijzondere items terug te vinden. Deze items hebben te maken met de vier thema's van het resort en zijn in elke cottage hetzelfde. Kan jij ze allemaal vinden en linken aan de thema's Clear Nature, Coffee, Grand Prix en Denim? 

Ben je benieuwd naar de thema's en wil je weten wat dit precies beinhoudt? Meer informatie over de thema's en statement huisjes vind je onderaan. 

Ontdek Zandvoort

Je hebt waarschijnlijk niet voor niets Zandvoort uitgekozen als bestemming voor jouw vakantie. Ook wij werden verliefd op Zandvoort en besloten hier ons park neer te zetten. Waarom wij deze plek zo bijzonder vinden? We vertellen je graag meer!

Brasserie & Take Away

In onze brasserie serveren wij heerlijke gerechte, maar ook voor een kopje koffie of thee met gebak ben je altijd welkom. Met mooi weer kun je ook nog eens van het zonntje op ons terras genieten. Mocht je nou een keer echt geen zin hebben om te koken, kun je altijd nog gebruik maken van de Take-Away. Lekkere pizza's en pasta's, of een stevige burger, eet smakelijk! 

Facilitaire dienst

Onverhoopt een mankement in jouw huisje?

Dat lossen we graag op. Je kunt dit melden bij de receptie, telefonisch of via onze WhatsApp-service.

Receptie:  +31(0)23 – 205 02 70
Whatsapp: +31(0)6 – 12 45 92 80

Animatie

Bij de Qurios Club leer je koken zoals een echte masterchef, mix jij je eigen muziektape tijdens "be a DJ", of duik je in de wereld van de archeoloog om verborgen verhalen en schatten te ontdekken. Dit en nog veel meer valt er bij de Qurios Club te beleven. Kom gewoon een keer langs, iedereen is welkom! 

Fietsverhuur

Maak een fietstoch naar Haarlem of door het Nationaal Park Zuid-Kennemerland en geniet van het mooie landschap.

Thema's & Statement huisjes

Als je goed kijkt zie je dat wij ons door vier thema's hebben laten inspireren op het resort. Vier thema's die elk een sterke connectie hebben met Zandvoort. Naast dat er voor elk thema een speciaal statement huisje is ontstaan, zijn de thema's ook op het resort terug te vinden, zoals bijvoorbeeld in de brasserie of de receptie. Ben je benieuwd naar de verschillende thema's en statement huisjes? Bekijk ze onderaan. 

Grand Prix

Je kunt er in Zandvoort natuurlijk niet om heen, het legendarische Formule 1 Circuit! Natuurlijk hebben wij ons hierdoor laten inspireren op het park maar ook in alle huisjes. Heb je de race auto bij onze brasserie al gezien? Door het hele park heen vind je hier en daar een knipoog naar het thema Grand Prix. Vergeet tijdens je verblijf niet een bezoek te brengen aan het circuit van Zandvoort.

Coffee

De Nederlander en koffie.. al eeuwenlang een match made in heaven! De koffieplant werd door Nederlanders naar Europa gebracht en nog steeds kunnen wij niet zonder ons "bakkie". Wij houden zelfs zoveel van koffie dat onze unieke groepsaccommodatie helemaal in deze sferen is ingericht, mét heerlijke koffie machines uiteraard, ook hints naar koffie vind je over het hele park terug.

Clear Nature

Dit thema staat in het teken van de natuur en duurzaamheid. Want in Zandvoort is de natuur nooit ver weg: de Amsterdamse Waterleidingduinen, het Nationaal Park Zuid-Kennemerland of juist het strand? Denk hierbij aan veel lichte houtsoorten en (hang)planten. Is de plantenmuur achter de receptie jou ook opgevallen? Niet alleen mooi om te zien, maar het draagt ook nog eens bij aan een beter zuurstofgehalte in de lucht. 

Denim

Amsterdam is pionier op het gebied van de spijkerbroek en dit item is dan ook niet meer uit ons straatbeeld weg te denken. Wist je dat veel grote jeansmerken hun oorsprong vonden in Amsterdam? Welke jeans items spot jij allemaal op ons park.. Maak vooral gebruik van de denim shopper die in je huisje hangt. Zo kun je duurzaam én in stijl je verse broodjes halen 's ochtends. Hij is te koop in onze minishop.

Powered by Maxxton