Vakantiepark kust

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Vakantiepark kust

Een heerlijke vakantie aan de kust in Nederland: bij Qurios doen we er alles aan om jou een droomvakantie te bezorgen. In onze moderne strandhuisjes geniet je ultiem van al het moois dat de Nederlandse kust te bieden heeft. Het strand is namelijk altijd open!

De Qurios vakantieparken vind je allemaal aan de Nederlandse kust: in Bloemendaal aan Zee, Zandvoort aan Zee, Egmond aan Zee en op Ameland. Hier kun je je geluk niet op: na een fijne strandwandeling strijk je neer bij één van de hippe strandtentjes. Of trek er juist op uit en speel golf, of huur een fiets. In de levendige omgeving van de parken worden het hele jaar door diverse activiteiten georganiseerd; er is dus van alles te beleven!

Ontdek meer over de Qurios vakantieparken aan de kust
De Qurios vakantieparken aan de kust bieden je de mogelijkheid om ultiem te genieten van de Nederlandse kust. Ontdek meer over de vakantieparken in Bloemendaal aan Zee, Zandvoort aan Zee, Egmond aan Zee en op Ameland:

Qurios Holiday Park Bloemendaal aan Zee

Verscholen in een prachtige en rustige duinpan ligt ons park Qurios Bloemendaal aan Zee. De stoere en zeer comfortabele lodges zijn zo aangelegd dat je de rust van de kust optimaal ervaart. Vanaf de veranda heb je breed zicht over de duinen en de lucht. Je pakt je strandspullen en binnen een paar minuten sta je met je voeten in de branding. 

Vakantiepark Zandvoort aan Zee

Direct achter het strand van Zandvoort ligt ons nieuwe Qurios park. Vanuit de 100 luxe lodges ervaar je het ultieme vakantiegevoel. Binnen enkele minuten sta je in het zand, kun je een duik nemen in de Noordzee, relaxen bij één van de hippe strandtentjes of deelnemen aan de talloze activiteiten die op het strand te doen zijn.

Vakantiepark Ameland

Precies onder de vuurtoren van Ameland ligt ons park Qurios Ameland. Op vakantiepark Qurios Ameland vind je vijf verschillende typen Sea Houses. Deze luxe accommodaties zijn modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Op de overdekte veranda geniet je in de buitenlucht heerlijk van je vrije tijd. Op een kleine kilometer vanaf het park ligt de kust van Ameland. Kom genieten van het eilandleven!

Vakantiepark ECO Grevelingenstrand

Direct aan het Grevelingenmeer, verscholen in natuurgebied de Kabbelaarsbank, ligt Qurios ECO Grevelingenstrand. Hier staan 30 zelfvoorzienende ECO cottages aan de rand van het Grevelingenmeer. De perfecte plek om te genieten van de natuur. De cottages staan wijd verspreid over het resort, wat voor veel privacy zorgt. Vanaf je terras heb je vrij uitzicht over het water. Hier kom je echt tot rust! 

Vakantiepark Callantsoog

Achter het hoge duin van dit rustieke kustplaatsje ligt vakantiepark Qurios Callantsoog. Centraal gelegen tussen de brede zandstranden, het gezellige dorpscentrum en idyllische bollenvelden. Vanaf het park loop je zo naar de strandopgang of zit je in één van de fijne restaurantjes. Adem de frisse zeelucht in, geniet van de ruimte en kom volledig tot rust. Welkom in Callantsoog! 

Powered by Maxxton