Qurios Ameland

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Vakantiepark Ameland

Qurios Ameland ligt precies tussen de vuurtoren en het gastvrije dorp Hollum in, zo is er van alles te doen op loop en fietsafstand. De stoere en zeer comfortabele lodges zijn zo aangelegd dat je de rust van de kust optimaal ervaart. Je pakt je strandspullen en binnen een paar minuten sta je met je voeten in de branding.

Op een kleine kilometer vanaf het park ligt de kust van Ameland. De omgeving is een paradijs voor natuurliefhebbers en ook op cultureel gebied valt er in de regio veel te ontdekken. Qurios Ameland is het hele jaar geopend, dus bij ons kun je wanneer je maar wilt genieten van het strandleven. Bovendien beschikt het park over oplaadpalen voor zowel Tesla als andere elektrische auto's.

950 meter van het strand

Direct bij de vuurtoren van Hollum

Minishop op het park aanwezig

Accommodaties

Op vakantiepark Qurios Ameland vind je verschillende type cottages. Deze luxe accommodaties zijn trendy ingericht en van alle gemakken voorzien. Op de overdekte veranda geniet je in de buitenlucht heerlijk van je vrije tijd. Het park heeft een eigen brasserie, take-away en een minishop waar je voor het broodnodige terecht kunt.

Hond mee op vakantie

Heerlijk uitwaaien aan het strand, mét je trouwe viervoeter. Dit kan bij Qurios Ameland! Ons park is huisdiervriendelijk en heeft speciale huisdiervriendelijke accommodaties waar maximaal 2 honden zijn toegestaan. 

Brasserie

Voor lunch en diner (à la carte) kun je terecht in onze brasserie, openingstijden zijn afhankelijk van het seizoen. Geen zin om te koken maar ook niet om de deur uit te gaan? In onze Take-Away bereiden we heerlijke home made pizza’s en lekker stevige burgers. 

De omgeving

Ameland is een paradijs voor natuurliefhebbers en ook op cultureel gebied valt er in de regio veel te ontdekken. Wat is een betere manier om Ameland te ontdekken dan op de fiets? Op de fiets kom je langs de mooiste plekjes van het eiland. Ga op ontdekking en fiets langs de Waddenzeedijk, door de duinen, het bos en de prachtige dorpjes. 

Plattegrond

Wil je alvast op zoek gaan naar de ligging van je favoriete cottage of ben je gewoon benieuwd naar de indeling van het park?  

Locatie & bereikbaarheid

Qurios vakantiepark Ameland Hollum is per veerboot te bereiken vanuit de plaats Holwerd. Bij aankomst in Nes is het Openbaar Vervoer prima geregeld. Met lijn 1 naar Hollum kunt u voor deur van het park uitstappen en bespaart u ook nog de kosten voor de auto op de boot. 

Wilt u de auto meenemen het eiland op? Reserveer dan zo snel mogelijk een plekje op de boot.

Bekijk hier de dienstregeling en boek direct je ticket via http://www.wpd.nl/ameland/dienstregeling/

Adres van Qurios Ameland
Oranjeweg 42B
9161 CC
Hollum

Powered by Maxxton