Qurios Callantsoog

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Vakantiepark Callantsoog

Achter het hoge duin van dit rustieke kustplaatsje ligt vakantiepark Qurios Callantsoog. Centraal gelegen tussen de brede zandstranden, het gezellige dorpscentrum en idyllische bollenvelden. Vanaf het park loop je zo naar de strandopgang of zit je in één van de fijne restaurantjes. Adem de frisse zeelucht in, geniet van de ruimte en kom volledig tot rust. Welkom in Callantsoog!

Callantsoog is een heerlijk kustdorpje waar je nog geen massa toerisme tegenkomt. De gemoedelijke sfeer in combinatie met de prachtige kust en typisch Hollandse omgeving maakt dit de ideale vakantiebestemming. Qurios Callantsoog is het gehele jaar geopend zodat je in ieder seizoen van het strand kunt genieten. Het park heeft een eigen brasserie, take-away service, animatie voor de kinderen, een minishop en fietsverhuur.

500 meter van het strand

Gelegen tussen de prachtige bollenvelden

Minishop op het park aanwezig

Animatie aangeboden op het park

Accommodaties

De 90 cottages zijn geschikt voor 4 of 6 personen en staan speels gesitueerd op het park. Door de frisse kleuren waan je je midden in een bollenveld.  Op het park liggen twee natuurlijke waterpartijen en enkele huisjes liggen direct aan het water. De huisjes zijn van alle gemakken voorzien en op de veranda kun je tot ’s avonds laat heerlijk buiten zitten.

Hond mee op vakantie

Ook honden zijn welkom bij Qurios Callantsoog. Wij hebben een aantal huisdiervriendelijke cottages waar maximaal 2 honden zijn toegestaan, met uitzondering van de statement huisjes. Er zijn meerdere gedeeltes op het strand waar je hond lekker mag rennen en ravotten.

Brasserie

Voor lunch en diner (à la carte) kun je terecht in onze brasserie, openingstijden zijn afhankelijk van het seizoen. Geen zin om te koken maar ook niet om de deur uit te gaan? In onze Take-Away bereiden we heerlijke home made pizza’s en lekker stevige burgers.

Te doen in de omgeving van Callantsoog

Plattegrond

Wil je alvast op zoek gaan naar de ligging van je favoriete cottage of ben je gewoon benieuwd naar de indeling van het park? 

Locatie & Bereikbaarheid

Qurios Callantsoog is uitstekend te bereiken, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Het NS station Schagen ligt op 12 km en de bus stopt op 8 min lopen van het park. Van Schagen vertrek je met buslijn 152 en sta je met ongeveer een half uur op het park. De omgeving leer je het best kennen met de fiets. Je rijdt immers zó de duinen in!

Adres van Qurios Callantsoog
Duinweg 4a
1759 NW
Callantsoog

Powered by Maxxton