Vakantiepark ECO Grevelingenstrand

Qurios ECO Grevelingenstrand is de perfecte plek om even helemaal bij te komen van het drukke leven. In deze rustige omgeving geniet je van de natuur op zijn best.

Direct aan het Grevelingenmeer, verscholen in natuurgebied de Kabbelaarsbank, ligt ons resort Qurios ECO Grevelingenstrand. Wie goed zoekt ontdekt hier 30 zelfvoorzienende ECO cottages aan de rand van het meer. De perfecte plek om te onthaasten en in alle rust van je vakantie te genieten.
De cottages staan wijd verspreid over het resort dus je hebt veel privacy en vooral ook de ruimte om echt de verbinding met de natuur aan te gaan. Vanaf je terras heb je vrij uitzicht over het water. Het is dus geen toeval als je hier een zeehondje spot.

  • Direct aan het Grevelingenmeer
  • Gratis gebruik van Weber BBQ
  • Geheel zelfvoorzienend
Bloemendaal - Hond 1

Hond mee op vakantie

Heerlijk uitwaaien mét je trouwe viervoeter? Ook bij Qurios ECO Grevelingenstrand is een hond in een aantal accommodaties toegestaan. Maximaal 1 per cottage. Houdt er wel rekening mee dat je in een natuurgebied bent. Honden mogen hier niet loslopen maar moeten altijd aangelijnd zijn, ook op het park.

Meer informatie over het meenemen van je hond
ECO Grevelingenstrand - Fotoshoot 7

De omgeving

De Kabbelaarsbank is één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Dit is dé plek bij uitstek voor lange wandelingen en tot rust komen in de natuur.

Ook voor een actieve vakantie is er in de omgeving genoeg te doen. Ten westen van het park vind je een prachtig Noordzeestrand met verschillende strandpaviljoens en kite- en surfmogelijkheden. Aan de oostkant ligt het Grevelingenmeer, het grootste, schoonste en meest heldere zoutwatermeer van West-Europa. Hier kun je heerlijk zwemmen, windsurfen, snorkelen of deelnemen aan verschillende soorten watersport.

Meer informatie over tips in de omgeving
Grevelingen 8192px NL

Plattegrond

Wil je alvast op zoek gaan naar de ligging van je favoriete cottage of ben je gewoon benieuwd naar de indeling van het park?

Klik hier voor de plattegrond
Grevelingen

Locatie & Bereikbaarheid

Qurios ECO Grevelingenstrand is uitstekend te bereiken met de auto. Het park zelf is geheel autovrij. Uiteraard zijn er voor de bagage bolderkarren beschikbaar. Het is ook mogelijk om het resort te bereiken met het OV. Wij raden aan de buslijn richting halte Port Zélande hiervoor te gebruiken.

Adres van Qurios ECO Grevelingenstrand
Middelplaat 10
3253 MH
Ouddorp

Routebeschrijving