Vakantiepark Egmond aan Zee

Op vakantiepark Qurios Egmond aan Zee geniet je van het strand en de duinen. In deze rustige omgeving beleef je de natuur op zijn best.

Prikkel je zintuigen en voel je één met de natuur. Zilte lucht in je neus en zand tussen je tenen... Vakantiepark Qurios Egmond aan Zee is de ideale plek om te onthaasten. Het ligt aan de rand van de duinen en heeft een kleinschalig karakter. Op het park beleef je de onthaasting van het platteland. 's Ochtends bakken we verse broodjes voor je en halen we verse eitjes bij de boer.

Ideaal voor gezinnen
Een groot deel van de safari-tenten staan rond een grote speelweide met uitdagende en natuurlijke speelmaterialen. Heb je kleinere kinderen, dan zijn deze plekken ideaal. Vanaf de veranda hou je ze prima in het oog. Langs het hek van het park lopen geregeld de Schotse Hooglanders voorbij, die je veilig van dichtbij kunt bekijken. Op het glamping park zijn fietsen en bakfietsen te huur. Ideaal voor een heerlijke vakantie in Egmond aan Zee.

  • Slechts 30 minuten lopen van het strand
  • Kleinschalig park
  • 16 luxe tenten met speelse bedstee
Bloemendaal - Hond 1

Hond mee op vakantie

Heerlijk uitwaaien aan het strand, mét uw trouwe viervoeter. Dit kan bij Qurios! Al onze parken zijn huisdiervriendelijk en hebben huisdiervriendelijke accomodaties.

Meer informatie over het meenemen van je hond

Plattegrond

egmond

Locatie & Bereikbaarheid

Qurios Egmond aan Zee is uitstekend te bereiken, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Het NS station van Alkmaar ligt op 4.5 km en de bus stopt nagenoeg voor onze deur. De omgeving leer je het best kennen met de fiets. Je rijdt immers zó de duinen in!

Adres van Qurios Egmond aan Zee
Weg naar de Bleek 5a
1934 PG
Egmond aan Zee

Routebeschrijving