Coffee Camp 18

Qurios Zandvoort

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

No price

Coffee Camp 18

In groepsverband vakantie vieren met de luxe van je eigen cottage. Dat kan op resort Qurios Zandvoort in onze unieke groepsaccommodatie Coffee Camp 18, geschikt voor 18 personen. Slaap, douche en ontspan in je eigen cottage en kom samen in de sfeervol ingerichte gezamenlijke cottage, de Coffee Lounge.

Coffee Camp 18 bestaat uit 5 losse cottages, in een groep opgesteld op het resort. Vier cottages om in te slapen, douchen, of je even terug te trekken en één gezamenlijke cottage voor de gehele groep, de Coffee Lounge.

De Coffee Lounge is, zoals de naam al doet vermoeden, volledig in koffiehuissferen ingericht en dat is niet voor niets.

Amsterdam is de bakermat van de huidige Arabica koffie. In de 18e eeuw is de koffiecultuur, via de Hortus Botanicus Amsterdam, naar andere delen van de wereld verspreid. De koffiecultuur is nog steeds sterk aanwezig. Nederlanders zijn per hoofd van de bevolking één van de grootse koffiedrinkers ter wereld. De Coffee Lounge voelt aan als een gezellig koffiehuis met losse zitjes. De Coffee Lounge beschikt over verschillende koffiemachines waarmee je echte, goede koffie kunt zetten.

Wil je met de hele familie dineren dan schuif je de boel aan elkaar en creëer je een lange dinertafel voor de gehele groep. De grote, open keuken is voorzien van veel extra keukenapparatuur en accessoires. De bovenverdieping van de Coffee Lounge is de chill- en speelruimte. Daar vind je zelfs een racebaan in de vorm van het racecircuit. Ook kun je er lekker TV kijken of een boek lezen in de zitzakken.

De cottages waar je in verblijft zijn 3 Royal Amsterdam 4 XL cottages, geschikt voor 4 personen per cottage, en 1 Kennemer Cottage 6, geschikt voor 6 personen. Bij elkaar opgeteld geniet je in de Coffee Camp 18 van 410 m2 vakantieplezier!

Op aanvraag zijn er traphekjes beschikbaar.

Foto's

Plattegrond

Kenmerken

Afstanden Afstand tot strand 80 m
Algemeen Gratis Wi-Fi, Hospitality TV, Rookvrij, Vloerverwarming, Vrijstaand
Badkamer(s) Totaal aantal badkamers: 7
Keuken Combimagnetron, Koelkast met vriesvak, Nespresso koffiemachine, Open keuken, Quooker, Standaard keukeninventaris, Tweemaal gasplaat (5-pits), Vaatwasser
Rondom de cottage Totale oppervlakte 410 m2
Slaapkamer(s) Totaal aantal slaapkamers: 8

Powered by Maxxton